Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
crushers of oslo Young Girls
4bakOffDef Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
24% Spel op eigen helft 76%
36 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.8 gemiddelde waardering 19.9
uitmuntend Schieten zwak
zeer goed Passen slecht
goed Verdedigen zwak


7e minuut.
Korchagin passt de bal zonder na te denken. Confuorto heeft problemen om de bal te vangen. Nedregård bereikt de bal nog maar net als eerste. Confuorto rent richting de bal. Confuorto schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
crushers of oslo - Young Girls 1:0

12e minuut.
Żabski probeert naar een medespeler te passen. Nedregård is nu in balbezit. Nedregård passt de bal in één keer door. Pietrek rent richting de bal. Pietrek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Tordenskiold bereikt de bal nog maar net als eerste. Confuorto verovert de bal door een tackle van achteren. Confuorto passt de bal met de wreef. Pietrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietrek schiet op doel. Skjærvik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Pietrek passt de bal in één keer door. Nedregård bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedregård passt de bal zonder na te denken. Pietrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietrek haalt uit met een fantastische trap. Skjærvik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
crushers of oslo - Young Girls 2:0

28e minuut.
Drevland heeft problemen om de bal te vangen. Żabski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żabski passt de bal in één keer door. Confuorto bereikt de bal nog maar net als eerste. Confuorto schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Skjærvik speelt de bal door. Korchagin kopt de bal weg. Nedregård bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedregård schiet op doel. Skjærvik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
crushers of oslo - Young Girls 3:0

41e minuut.
Żabski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żabski passt de bal in één keer door. Nedregård heeft problemen om de bal te vangen. Nedregård haalt uit met een fantastische trap. Skjærvik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
crushers of oslo - Young Girls 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: crushers of oslo 28%, Young Girls 72%.
crushers of oslo - Young Girls 4:0

47e minuut.
Aker is nu in balbezit. Żabski onderschept slim de pass. Żabski speelt de bal door. Confuorto bereikt de bal nog maar net als eerste. Confuorto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
crushers of oslo - Young Girls 5:0

48e minuut.
Allieri met een sublieme pass. Sæbø rent richting de bal. Sæbø passt de bal zonder na te denken. Pietrek is nu in balbezit. Pietrek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Tordenskiold geeft de bal voor. Inworp. Sæbø zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pietrek geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mellemstrand de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Korchagin passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Sæbø de bal. Sæbø speelt de bal door. Pietrek is nu in balbezit. Pietrek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
crushers of oslo - Young Girls 6:0

54e minuut.
Żabski rent richting de bal. Żabski passt de bal zonder na te denken. Pietrek rent richting de bal. Pietrek schiet op doel. Skjærvik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
crushers of oslo - Young Girls 7:0

56e minuut.
Sæbø rent richting de bal. Sæbø passt de bal zonder na te denken. Żabski probeert naar een medespeler te passen. Confuorto rent richting de bal. Confuorto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Confuorto met een sublieme pass. Pietrek is nu in balbezit. Pietrek passt de bal met de wreef. Nedregård heeft problemen om de bal te vangen. Nedregård draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
crushers of oslo - Young Girls 8:0

60e minuut.
Skjærvik met een harde bal richting middenveld. Sæbø kopt de bal weg. Mellemstrand heeft problemen om de bal te vangen. Nedregård rent richting de bal. Nedregård draait met de bal, schiet en ... Skjærvik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
crushers of oslo - Young Girls 9:0

66e minuut.
Aker is nu in balbezit. Confuorto verovert de bal door een tackle van achteren. Nedregård bereikt de bal nog maar net als eerste. Confuorto bereikt de bal nog maar net als eerste. Confuorto draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pietrek rent richting de bal. Pietrek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
crushers of oslo - Young Girls 10:0

67e minuut.
Nedregård raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kristensen komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Daar is Mellemstrand, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kristensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristensen passt de bal zonder na te denken. Confuorto rent richting de bal. Confuorto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
crushers of oslo - Young Girls 11:0

74e minuut.
Tordenskiold bereikt de bal nog maar net als eerste. Sæbø verovert de bal door een tackle van achteren. Sæbø passt de bal zonder na te denken. Pietrek rent richting de bal. Pietrek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Sæbø verovert de bal door een tackle van achteren. Sæbø met een sublieme pass. Kristensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietrek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Skjærvik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kristensen rent richting de bal. Kristensen schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Nystuen is nu in balbezit. Kristensen verovert de bal door een tackle van achteren. Kristensen met een sublieme pass. Pietrek heeft problemen om de bal te vangen. Pietrek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Aker rent richting de bal. Confuorto verovert de bal door een tackle van achteren. Tordenskiold is nu in balbezit. Confuorto onderschept slim de pass. Confuorto schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kristensen is nu in balbezit. Kristensen haalt uit met een fantastische trap. Skjærvik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
crushers of oslo - Young Girls 12:0

85e minuut.
Żabski rent richting de bal. Żabski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Svendsrud de bal. Pietrek is nu in balbezit. Pietrek schiet op doel. Skjærvik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Bjørnson trapt de bal weg van het doel. Nystuen geeft de bal voor. Aker bereikt de bal nog maar net als eerste. Confuorto verovert de bal door een tackle van achteren. Confuorto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Confuorto passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pietrek de bal. Pietrek geeft een lange en hoge pass. Kristensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristensen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Sæbø met een sublieme pass. Klungelig pakt Confuorto de bal. Confuorto passt de bal met de wreef. Kristensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristensen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
crushers of oslo - Young Girls 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: crushers of oslo 20%, Young Girls 80%.
crushers of oslo - Young Girls 13:0