Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AFC Aascrack Tytings DFK
352 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 15.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Bærheim rent richting de bal. Bærheim passt de bal in één keer door. Varhaug is nu in balbezit. Solvang verovert de bal door een tackle van achteren. Solvang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Aascrack - Tytings DFK 0:1

16e minuut.
Eggen probeert naar een medespeler te passen. Sikveland is nu in balbezit. Sikveland met een sublieme pass. Bærheim heeft problemen om de bal te vangen. Bærheim speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Elvenes geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Frydenlund met de inworp. Hodneland bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodneland geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Eltvik springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Hodneland probeert de bal aan de voet te houden. Bærheim rent richting de bal. Bærheim speelt de bal door. Solvang rent richting de bal. Solvang haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Ulvik met een sublieme pass. Hodneland is nu in balbezit. Misund bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodneland onderschept slim de pass. Hodneland draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AFC Aascrack - Tytings DFK 1:1

41e minuut.
Lauvås is nu in balbezit. Lauvås geeft de bal voor. Sikveland kopt de bal weg. Solvang rent richting de bal. Solvang schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Aascrack 48%, Tytings DFK 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AFC Aascrack - Tytings DFK 1:1

65e minuut.
Ulvik passt de bal in één keer door. Walderhaug geeft een hoge lob. Dørum kan de bal niet met de borst controleren. Dørum geeft een hoge lob. Ulvik kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Eltvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Eltvik schiet op doel. De bal raakt de paal.

77e minuut.
Ulvik kopt de bal weg. Hodneland is nu in balbezit. Hodneland passt de bal in één keer door. Eltvik rent richting de bal. Eltvik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Elvenes trapt de bal weg. Sikveland bereikt de bal nog maar net als eerste. Sikveland probeert naar een medespeler te passen. Solvang rent richting de bal. Solvang schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Elvenes is nu in balbezit. Eltvik onderschept slim de pass. Eltvik met een sublieme pass. Ulvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulvik draait met de bal, schiet en ... Eggen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Solvang bereikt de bal nog maar net als eerste. Dørum is nu in balbezit. Refvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bærheim is nu in balbezit. Bærheim haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Aascrack 47%, Tytings DFK 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AFC Aascrack - Tytings DFK 1:1