Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jakobia United Assholes United
433 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 19.8
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


12e minuut.
Sjøvold bereikt de bal nog maar net als eerste. Myrseth verovert de bal door een tackle van achteren. Myklebust rent richting de bal. Sjøvold bereikt de bal nog maar net als eerste. Sjøvold schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Gullsvåg raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gjesdal komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Gjesdal is nu in balbezit. Sjøvold onderschept slim de pass. Sjøvold probeert naar een medespeler te passen. Vassdal rent richting de bal. Vassdal haalt uit met een fantastische trap. Herheim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Kristensen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vassdal rent richting de bal. Vassdal geeft een hoge lob. Thorstvedt rent richting de bal. Thorstvedt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Rognli rent richting de bal. Rognli geeft een lange en hoge pass. Rønhovde bereikt de bal nog maar net als eerste. Midtgård verovert de bal door een tackle van achteren. Midtgård haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jakobia United - Assholes United 0:1

31e minuut.
Midtgård bereikt de bal nog maar net als eerste. Røstad is nu in balbezit. Midtgård onderschept slim de pass. Lystad rent richting de bal. Lystad draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Thorstvedt bereikt de bal nog maar net als eerste. Løkhaug is nu in balbezit. Thorstvedt onderschept slim de pass. Sjøvold rent richting de bal. Sjøvold haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jakobia United 43%, Assholes United 57%.
Jakobia United - Assholes United 0:1

47e minuut.
Gjesdal heeft problemen om de bal te vangen. Vassdal rent richting de bal. Vassdal passt de bal in één keer door. Sjøvold is nu in balbezit. Sjøvold draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Løkhaug passt de bal met de wreef. Myrseth probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Myklebust speelt de bal door. Klungelig pakt Thorstvedt de bal. Thorstvedt draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Gjesdal passt de bal met de wreef. Myklebust controleert de bal met de borst. Myklebust passt de bal met de wreef. Husøy heeft problemen om de bal te vangen. Husøy geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Røstad geeft de bal voor. Gjesdal kopt de bal weg. Garnes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Midtgård rent richting de bal. Midtgård haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Hinna rent richting de bal. Hinna met een sublieme pass. Sjøvold is nu in balbezit. Sjøvold schiet op doel. Herheim werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jakobia United - Assholes United 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jakobia United 46%, Assholes United 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jakobia United - Assholes United 1:1