Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AFC Aascrack crushers of oslo
352 Tactiek 4bakOffDef
38% Balbezit 62%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 45
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 50.6
slecht Schieten uitmuntend
waardeloos Passen zeer goed
waardeloos Verdedigen goed


1e minuut.
Varhaug heeft problemen om de bal te vangen. Confuorto met een sublieme pass. Pietrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietrek draait met de bal, schiet en ... Stordal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Aascrack - crushers of oslo 0:1

5e minuut.
Langåker passt de bal met de wreef. Sæbø probeert naar een medespeler te passen. Pietrek is nu in balbezit. Pietrek schiet op doel. Stordal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Aascrack - crushers of oslo 0:2

9e minuut.
Sæbø met een sublieme pass. Confuorto probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pietrek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pietrek haalt uit met een fantastische trap. Stordal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Aascrack - crushers of oslo 0:3

10e minuut.
Kristensen verovert de bal door een tackle van achteren. Refvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristensen verovert de bal door een tackle van achteren. Kristensen geeft de bal voor. Pietrek springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Refvik is nu in balbezit. Confuorto verovert de bal door een tackle van achteren. Kristensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristensen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Aascrack - crushers of oslo 0:4

21e minuut.
Sæbø probeert naar een medespeler te passen. Żabski probeert naar een medespeler te passen. Kristensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristensen haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Dørum de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Confuorto rent richting de bal. Confuorto haalt uit met een fantastische trap. Stordal bokst de bal weg. Dørum rent richting de bal. Dørum geeft een hoge lob. Korchagin kopt de bal weg. Pietrek rent richting de bal. Pietrek draait met de bal, schiet en ... Stordal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Aascrack - crushers of oslo 0:5

22e minuut.
Korchagin passt de bal in één keer door. Flo is nu in balbezit. Flo geeft een hoge lob. Pietrek rent richting de bal. Pietrek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Aascrack - crushers of oslo 0:6

27e minuut.
Langåker geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sæbø zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Confuorto is nu in balbezit. Confuorto haalt uit met een fantastische trap. Stordal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Sæbø met een sublieme pass. Confuorto is nu in balbezit. Confuorto passt de bal zonder na te denken. Pietrek rent richting de bal. Pietrek draait met de bal, schiet en ... Stordal bokst de bal weg. Pietrek rent richting de bal. Pietrek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Aascrack - crushers of oslo 0:7

30e minuut.
Klungelig pakt Confuorto de bal. Refvik is nu in balbezit. Kristensen verovert de bal door een tackle van achteren. Confuorto is nu in balbezit. Confuorto draait met de bal, schiet en ... Stordal bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Aascrack - crushers of oslo 0:8

33e minuut.
Confuorto passt de bal in één keer door. Kristensen is nu in balbezit. Kristensen passt de bal in één keer door. Confuorto is nu in balbezit. Confuorto haalt uit met een fantastische trap. Stordal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Stormoen probeert naar een medespeler te passen. Żabski is nu in balbezit. Żabski passt de bal met de wreef. Kristensen rent richting de bal. Kristensen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Confuorto probeert naar een medespeler te passen. Pietrek met een sublieme pass. Kristensen rent richting de bal. Kristensen draait met de bal, schiet en ... Stordal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Aascrack - crushers of oslo 0:9

42e minuut.
Eltvik passt de bal zonder na te denken. Langåker heeft problemen om de bal te vangen. Langåker probeert naar een medespeler te passen. Kristensen is nu in balbezit. Kristensen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Flo verovert de bal door een tackle van achteren. Flo geeft de bal voor. Pietrek is nu in balbezit. Pietrek haalt uit met een fantastische trap. Stordal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Aascrack - crushers of oslo 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Aascrack 74%, crushers of oslo 26%.
AFC Aascrack - crushers of oslo 0:10

50e minuut.
Eltvik is nu in balbezit. Korchagin verovert de bal door een tackle van achteren. Korchagin probeert naar een medespeler te passen. Pietrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietrek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Daar is Confuorto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Confuorto passt de bal in één keer door. Pietrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietrek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Aascrack - crushers of oslo 0:11

52e minuut.
Daar is Stormoen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kristensen rent richting de bal. Kristensen passt de bal in één keer door. Confuorto rent richting de bal. Confuorto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Confuorto onderschept slim de pass. Confuorto met een sublieme pass. Pietrek controleert de bal met de borst. Pietrek schiet op doel. Dørum probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Sæbø is nu in balbezit. Sæbø passt de bal in één keer door. Pietrek rent richting de bal. Pietrek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Aascrack - crushers of oslo 0:12

61e minuut.
Sæbø kopt de bal weg. Klungelig pakt Dørum de bal. Pietrek is nu in balbezit. Pietrek draait met de bal, schiet en ... Stordal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Aascrack - crushers of oslo 0:13

64e minuut.
Confuorto rent richting de bal. Refvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Confuorto verovert de bal door een tackle van achteren. Kristensen is nu in balbezit. Kristensen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Żabski kopt de bal weg. Kristensen is nu in balbezit. Kristensen passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Confuorto de bal. Confuorto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Korchagin rent richting de bal. Korchagin geeft de bal voor. Kristensen is nu in balbezit. Kristensen draait met de bal, schiet en ... Stordal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Aascrack - crushers of oslo 0:14

72e minuut.
Langåker heeft problemen om de bal te vangen. Langåker met een sublieme pass. Confuorto is nu in balbezit. Pietrek rent richting de bal. Pietrek draait met de bal, schiet en ... Stordal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Stordal met een harde bal richting middenveld. Żabski kopt de bal weg. Kristensen heeft problemen om de bal te vangen. Kristensen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Langåker trapt de bal weg. Hodneland heeft problemen om de bal te vangen. Korchagin met een sublieme pass. Kristensen is nu in balbezit. Kristensen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Korchagin probeert naar een medespeler te passen. Kristensen is nu in balbezit. Kristensen passt de bal met de wreef. Daar is Pietrek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pietrek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Aascrack - crushers of oslo 0:15

84e minuut.
Żabski is nu in balbezit. Żabski passt de bal in één keer door. Bakke met een sublieme pass. Confuorto rent richting de bal. Confuorto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Langåker geeft een hoge lob. Żabski kopt de bal weg. Klungelig pakt Kristensen de bal. Confuorto bereikt de bal nog maar net als eerste. Confuorto draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pietrek is nu in balbezit. Pietrek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Eltvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Sæbø verovert de bal door een tackle van achteren. Sæbø geeft een lange en hoge pass. Pietrek rent richting de bal. Pietrek haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Aascrack - crushers of oslo 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Aascrack 78%, crushers of oslo 22%.
AFC Aascrack - crushers of oslo 0:16