Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rosenborg290183 Vandalen FC
Normal Tactiek VFC att
44% Balbezit 56%
75% Spel op eigen helft 25%
3 Doelpogingen 31
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 44.5
poor Schieten very good
poor Passen adequate
poor Verdedigen solid


7e minuut.
Inworp. Rød met een snelle inworp. Midthun geeft de bal voor. Nymark springt en kopt de bal. Hanes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rosenborg290183 - Vandalen FC 0:1

9e minuut.
Nymark rent richting de bal. Olavesen verovert de bal door een tackle van achteren. Olavesen passt de bal zonder na te denken. Midthun bereikt de bal nog maar net als eerste. Midthun draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Tangstad met een sublieme pass. Varhaug is nu in balbezit. Nymark onderschept slim de pass. Nymark schiet op doel. Hanes maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

20e minuut.
Kleiveland speelt de bal door. Daar is Olavesen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nymark is nu in balbezit. Nymark haalt uit met een fantastische trap. Hanes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rosenborg290183 - Vandalen FC 0:2

21e minuut.
Tangstad kopt de bal weg. Varhaug probeert de bal aan de voet te houden. Nymark bereikt de bal nog maar net als eerste. Nymark draait met de bal, schiet en ... Hanes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rosenborg290183 - Vandalen FC 0:3

21e minuut.
Grønlund met een sublieme pass. Klungelig pakt Skavhaug de bal. Nymark verovert de bal door een tackle van achteren. Nymark schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Midthun verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Moen met de inworp. Grønlund bereikt de bal nog maar net als eerste. Grønlund haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Midthun met een sublieme pass. Tangstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Tangstad geeft een lange en hoge pass. Nymark rent richting de bal. Nymark draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rosenborg290183 - Vandalen FC 0:4

36e minuut.
Kleiveland bereikt de bal nog maar net als eerste. Tangstad verovert de bal door een tackle van achteren. Tangstad met een sublieme pass. Daar is Midthun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Midthun geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Tangstad verovert de bal door een tackle van achteren. Tangstad passt de bal met de wreef. Nymark is nu in balbezit. Nymark haalt uit met een fantastische trap. Hanes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rosenborg290183 - Vandalen FC 0:5

45e minuut.
Fiksdal rent richting de bal. Fiksdal passt de bal met de wreef. Tangstad rent richting de bal. Tangstad draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rosenborg290183 - Vandalen FC 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rosenborg290183 82%, Vandalen FC 18%.
Rosenborg290183 - Vandalen FC 0:6

46e minuut.
Amundsen geeft een lange en hoge pass. Midthun controleert de bal met de borst. Nymark bereikt de bal nog maar net als eerste. Nymark schiet op doel. Hanes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rosenborg290183 - Vandalen FC 0:7

48e minuut.
Sandal bereikt de bal nog maar net als eerste. Midthun onderschept slim de pass. Midthun geeft een lange en hoge pass. Nymark rent richting de bal. Nymark schiet op doel. Hanes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rosenborg290183 - Vandalen FC 0:8

51e minuut.
Rød bereikt de bal nog maar net als eerste. Rød geeft een hoge lob. Nymark kopt de bal weg. Tangstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Tangstad haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Midthun bereikt de bal nog maar net als eerste. Midthun geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Varhaug de bal onder controle te krijgen. Tangstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Tangstad haalt uit met een fantastische trap. Hanes bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Grønlund kopt de bal weg. Klungelig pakt Amundsen de bal. Amundsen geeft een hoge lob. Nymark heeft problemen om de bal te vangen. Nymark schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rosenborg290183 - Vandalen FC 0:9

64e minuut.
Inworp. Tangstad zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nymark rent richting de bal. Nymark schiet op doel. Kleiveland probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Varhaug geeft de bal voor. Moen kopt de bal weg. Midthun speelt de bal door. Nymark rent richting de bal. Nymark draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rosenborg290183 - Vandalen FC 0:10

76e minuut.
Tangstad kopt de bal weg. Midthun is nu in balbezit. Midthun passt de bal met de wreef. Nymark rent richting de bal. Nymark haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rosenborg290183 - Vandalen FC 0:11

81e minuut.
Olavesen verovert de bal door een tackle van achteren. Korsvik verovert de bal door een tackle van achteren. Tangstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Tangstad draait met de bal, schiet en ... Hanes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Rød onderschept slim de pass. Rød geeft een hoge lob. Midthun kopt de bal weg. Nymark heeft problemen om de bal te vangen. Nymark draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Tangstad heeft problemen om de bal te vangen. Tangstad haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rosenborg290183 67%, Vandalen FC 33%.
Rosenborg290183 - Vandalen FC 0:11