Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Telavag FC Jakobia United
343+ Tactiek 433
57% Balbezit 43%
19% Spel op eigen helft 81%
50 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
39.6 gemiddelde waardering 18.1
solid Schieten poor
good Passen poor
adequate Verdedigen poor


4e minuut.
Eik schiet op doel. Risdal speelt de bal door. Armengot met een sublieme pass. Đình Tuấn bereikt de bal nog maar net als eerste. Đình Tuấn haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Risdal trapt de bal weg. Đình Tuấn kopt de bal weg. Eik is nu in balbezit. Eik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Thorstvedt is nu in balbezit. Dejko verovert de bal door een tackle van achteren. Dejko passt de bal in één keer door. Nordgård is nu in balbezit. Nordgård haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Gromowski passt de bal in één keer door. Nordgård speelt de bal door. Rønhovde heeft problemen om de bal te vangen. Đình Tuấn is nu in balbezit. Đình Tuấn draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Risdal met een harde bal richting middenveld. Puklek kopt de bal weg. Eik is nu in balbezit. Nordgård is nu in balbezit. Nordgård haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Puklek passt de bal in één keer door. Gromowski rent richting de bal. Gromowski geeft een hoge lob. Eik krijgt zijn hoofd ertegen. Risdal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Telavag FC - Jakobia United 1:0

22e minuut.
Dejko bereikt de bal nog maar net als eerste. Dejko passt de bal in één keer door. Hinna bereikt de bal nog maar net als eerste. Đình Tuấn onderschept slim de pass. Đình Tuấn haalt uit met een fantastische trap. Risdal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Eik is nu in balbezit. Eik haalt uit met een fantastische trap. Risdal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Telavag FC - Jakobia United 2:0

23e minuut.
Myklebust verovert de bal door een tackle van achteren. Bucşaru onderschept slim de pass. Bucşaru passt de bal in één keer door. Eik bereikt de bal nog maar net als eerste. Eik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Bucşaru passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Nordgård de bal. Nordgård geeft een hoge lob. Eik kan de bal niet met de borst controleren. Eik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Telavag FC - Jakobia United 3:0

30e minuut.
Querenghi is nu in balbezit. Sjøvold begaat een overtreding. Querenghi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Puklek met een snel genomen vrije trap. Eik kopt de bal weg. Rønhovde heeft problemen om de bal te vangen. Nordgård rent richting de bal. Nordgård schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Risdal met een harde bal richting middenveld. Đình Tuấn kopt de bal weg. Nordgård bereikt de bal nog maar net als eerste. Eik bereikt de bal nog maar net als eerste. Eik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Telavag FC - Jakobia United 4:0

36e minuut.
Røstad geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Armengot met de inworp. Đình Tuấn is nu in balbezit. Đình Tuấn draait met de bal, schiet en ... Risdal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Klungelig pakt Thorstvedt de bal. Bucşaru geeft de bal voor. Hinna kan de bal niet met de borst controleren. Armengot rent richting de bal. Armengot geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Eik is nu in balbezit. Eik haalt uit met een fantastische trap. Risdal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Telavag FC - Jakobia United 5:0

40e minuut.
Puklek probeert naar een medespeler te passen. Đình Tuấn bereikt de bal nog maar net als eerste. Đình Tuấn passt de bal zonder na te denken. Nordgård bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordgård haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Telavag FC - Jakobia United 6:0

45e minuut.
Nordgård geeft een hoge lob. Eik bereikt de bal nog maar net als eerste. Eik met een sublieme pass. Đình Tuấn bereikt de bal nog maar net als eerste. Đình Tuấn haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Telavag FC 26%, Jakobia United 74%.
Telavag FC - Jakobia United 6:0

46e minuut.
Placko komt het veld opgelopen. Costache komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Myklebust bereikt de bal nog maar net als eerste. Đình Tuấn onderschept slim de pass. Đình Tuấn passt de bal in één keer door. Nordgård rent richting de bal. Nordgård draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Telavag FC - Jakobia United 7:0

48e minuut.
Gromowski rent richting de bal. Gromowski passt de bal in één keer door. Costache rent richting de bal. Costache schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Telavag FC - Jakobia United 8:0

49e minuut.
Hinna geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Armengot met een snelle inworp. Đình Tuấn rent richting de bal. Đình Tuấn geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Doeltrap. Rønhovde trapt de bal weg van het doel. Gromowski kopt de bal weg. Costache is nu in balbezit. Costache schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Armengot met een snelle inworp. Đình Tuấn controleert de bal met de borst. Myklebust met een sublieme pass. Armengot rent richting de bal. Armengot geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Nordgård onderschept slim de pass. Bucşaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucşaru speelt de bal door. Đình Tuấn rent richting de bal. Đình Tuấn passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Nordgård bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordgård passt de bal in één keer door. Placko probeert naar een medespeler te passen. Đình Tuấn rent richting de bal. Đình Tuấn schiet op doel. Risdal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Costache bereikt de bal nog maar net als eerste. Costache schiet op doel. Risdal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Telavag FC - Jakobia United 9:0

61e minuut.
Đình Tuấn is nu in balbezit. Đình Tuấn passt de bal in één keer door. Nordgård bereikt de bal nog maar net als eerste. Costache rent richting de bal. Costache draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Bucşaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucşaru passt de bal met de wreef. Costache probeert naar een medespeler te passen. Đình Tuấn bereikt de bal nog maar net als eerste. Đình Tuấn haalt uit met een fantastische trap. Risdal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Dejko geeft de bal voor. Armengot met een sublieme pass. Costache is nu in balbezit. Đình Tuấn is nu in balbezit. Đình Tuấn haalt uit met een fantastische trap. Paal! Costache is nu in balbezit. Costache schiet op doel. Risdal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Røstad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Costache is nu in balbezit. Costache haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Na een snelle pass probeert Gromowski de bal onder controle te krijgen. Gromowski passt de bal in één keer door. Nordgård rent richting de bal. Nordgård haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Telavag FC - Jakobia United 10:0

67e minuut.
Thorstvedt passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bucşaru met de inworp. Nordgård bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordgård haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Daar is Thorstvedt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Placko bereikt de bal nog maar net als eerste. Placko passt de bal zonder na te denken. Nordgård is nu in balbezit. Nordgård geeft een hoge lob. Risdal bokst de bal weg. Costache probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Doeltrap. Kjølberg komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Husøy is nu in balbezit. Bucşaru onderschept slim de pass. Bucşaru probeert naar een medespeler te passen. Costache is nu in balbezit. Costache schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aardal komt het veld opgelopen. Mørk komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Đình Tuấn rent richting de bal. Đình Tuấn geeft de bal voor. Nordgård bereikt de bal nog maar net als eerste. Costache is nu in balbezit. Costache haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Telavag FC - Jakobia United 11:0

78e minuut.
Nordgård bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromowski is nu in balbezit. Gromowski speelt de bal door. Costache heeft problemen om de bal te vangen. Costache schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Telavag FC - Jakobia United 12:0

79e minuut.
Thorstvedt bereikt de bal nog maar net als eerste. Thorstvedt passt de bal zonder na te denken. Hinna rent richting de bal. Đình Tuấn onderschept slim de pass. Đình Tuấn draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Na een snelle pass probeert Nordgård de bal onder controle te krijgen. Placko probeert naar een medespeler te passen. Gromowski speelt de bal door. Costache is nu in balbezit. Costache draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Telavag FC - Jakobia United 13:0

84e minuut.
Gromowski rent richting de bal. Gromowski passt de bal in één keer door. Costache bereikt de bal nog maar net als eerste. Costache schiet op doel. Risdal werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Đình Tuấn is nu in balbezit. Đình Tuấn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Telavag FC - Jakobia United 14:0

87e minuut.
Risdal maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Đình Tuấn kopt de bal weg. Costache is nu in balbezit. Costache draait met de bal, schiet en ... Risdal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Telavag FC - Jakobia United 15:0

90e minuut.
Nordgård met een sublieme pass. Costache bereikt de bal nog maar net als eerste. Costache speelt de bal door. Đình Tuấn rent richting de bal. Đình Tuấn schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Telavag FC 13%, Jakobia United 87%.
Telavag FC - Jakobia United 15:0