Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nottingham Forest Norge Limslick
Normal Tactiek Attack
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
10 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 19.7
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


10e minuut.
Raude met een snelle inworp. Åsland rent richting de bal. Stadheim onderschept slim de pass. Slyngstad rent richting de bal. Slyngstad schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Bunes onderschept slim de pass. Bunes speelt de bal door. Erstad probeert naar een medespeler te passen. Slyngstad is nu in balbezit. Slyngstad draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Risdal met een harde bal richting middenveld. Stadheim kopt de bal weg. Raude probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Slyngstad is nu in balbezit. Slyngstad schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

33e minuut.
Fjeldstad rent richting de bal. Fjeldstad speelt de bal door. Lyngås is nu in balbezit. Landsverk verovert de bal door een tackle van achteren. Landsverk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nottingham Forest Norge - Limslick 0:1

39e minuut.
Erstad met de inworp. Tømmervik is nu in balbezit. Tømmervik geeft een hoge lob. Drevland bereikt de bal nog maar net als eerste. Drevland schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nottingham Forest Norge 41%, Limslick 59%.
Nottingham Forest Norge - Limslick 0:1

46e minuut.
Slyngstad rent richting de bal. Slyngstad probeert naar een medespeler te passen. Tømmervik bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tømmervik zal de hoekschop nemen. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Erstad speelt de bal door. Stadheim is nu in balbezit. Tordenskiold begaat een overtreding. Tordenskiold krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Tømmervik met een sublieme pass. Tordenskiold is nu in balbezit. Tordenskiold met een sublieme pass. Landsverk is nu in balbezit. Landsverk draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Erstad rent richting de bal. Tømmervik rent richting de bal. Tømmervik met een sublieme pass. Slyngstad is nu in balbezit. Slyngstad schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Bunes geeft een lange en hoge pass. Risdal kopt de bal weg. Alvær is nu in balbezit. Landsverk is nu in balbezit. Landsverk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nottingham Forest Norge 40%, Limslick 60%.
Nottingham Forest Norge - Limslick 0:1