Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC KESK Xeter
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 20.2
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Drabløs passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ottosen met een snelle inworp. Hinna controleert de bal met de borst. Hinna geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Ottosen geeft een hoge lob. Oma is nu in balbezit. Oma geeft een lange en hoge pass. Kristoffersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristoffersen draait met de bal, schiet en ... Tufteland verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Midtgård bereikt de bal nog maar net als eerste. Midtgård met een sublieme pass. Bjørkås speelt de bal door. Eriksrud rent richting de bal. Eriksrud haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KESK - Xeter 0:1

32e minuut.
Oma geeft een hoge lob. Kallestad bereikt de bal nog maar net als eerste. Kallestad met een sublieme pass. Eriksrud is nu in balbezit. Eriksrud haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC KESK 50%, Xeter 50%.
FC KESK - Xeter 0:1

57e minuut.
Langemyr met de inworp. Sundgot rent richting de bal. Sundgot probeert naar een medespeler te passen. Sørloth is nu in balbezit. Sørloth draait met de bal, schiet en ... Tufteland bokst de bal weg.

59e minuut.
Bjørkås speelt de bal door. Førde met een sublieme pass. Oma bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinna is nu in balbezit. Hinna geeft een lange en hoge pass. Tufteland bokst de bal weg. Paal!

63e minuut.
Sundgot geeft een lange en hoge pass. Oma heeft problemen om de bal te vangen. Hinna kopt de bal weg. Kristoffersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristoffersen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC KESK - Xeter 1:1

77e minuut.
Drabløs passt de bal zonder na te denken. Daar is Thorstvedt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thorstvedt geeft een hoge lob. Bjørkås is nu in balbezit. Bjørkås haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC KESK 54%, Xeter 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC KESK - Xeter 1:1