Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Djerv Legender Scamnes FK
Normal Tactiek 433
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
8 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 21.4
unsatisfactory Schieten average
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Njærheim speelt de bal door. Tangen rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Landsverk. Landsverk krijgt een gele kaart. Tangen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Njærheim zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Grøtterud krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Djerv Legender - Scamnes FK 0:1

27e minuut.
Landsverk is nu in balbezit. Myrvang onderschept slim de pass. Myrvang passt de bal zonder na te denken. Grøtterud bereikt de bal nog maar net als eerste. Grøtterud schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Djerv Legender - Scamnes FK 0:2

35e minuut.
Valsjø rent richting de bal. Stavem rent richting de bal. Met opzet legt Valsjø zijn tegenspeler op de grond. Valsjø krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Steinsvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Stavem onderschept slim de pass. Stavem speelt de bal door. Valsjø is nu in balbezit. Valsjø haalt uit met een fantastische trap. Ofstad bokst de bal weg.

45e minuut.
Grøtterud onderschept slim de pass. Landsverk begaat een overtreding. Grøtterud raakt geblesseerd tijdens het duel. Myrvang zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Olden de bal. Tangen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tangen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Djerv Legender 47%, Scamnes FK 53%.
Djerv Legender - Scamnes FK 0:2

80e minuut.
Stubberud is nu in balbezit. Stubberud geeft de bal voor. Daar is Astrup, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valsjø bereikt de bal nog maar net als eerste. Valsjø draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Djerv Legender 38%, Scamnes FK 62%.
Djerv Legender - Scamnes FK 0:2