Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fenris EFK Kalfaret FF
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 18
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


23e minuut.
Kongshaug bereikt de bal nog maar net als eerste. Obstfelder verovert de bal door een tackle van achteren. Obstfelder met een sublieme pass. Kverneland bereikt de bal nog maar net als eerste. Kverneland draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Kongshaug rent richting de bal. Kongshaug met een sublieme pass. Eikeland bereikt de bal nog maar net als eerste. Hjelmeland bereikt de bal nog maar net als eerste. Hjelmeland schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Obstfelder rent richting de bal. Obstfelder passt de bal met de wreef. Kverneland rent richting de bal. Kverneland schiet op doel. Grimsrud werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Stokkeland geeft een lange en hoge pass. Inworp. Obstfelder met een snelle inworp. Aas is nu in balbezit. Aas haalt uit met een fantastische trap. Grimsrud probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Stokkeland bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Langedal kopt de bal weg. Grinden rent richting de bal. Grinden passt de bal in één keer door. Kverneland rent richting de bal. Kverneland haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Bremseth rent richting de bal. Aas is nu in balbezit. Bremseth tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bremseth krijgt een gele kaart. Aas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Grinden zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenris EFK 44%, Kalfaret FF 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fenris EFK - Kalfaret FF 0:0

53e minuut.
Bremseth rent richting de bal. Aas is nu in balbezit. Bremseth tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bremseth krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

56e minuut.
Ødegård is nu in balbezit. Ødegård speelt de bal door. Kverneland is nu in balbezit. Kverneland haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Stokkeland de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Frafjord geeft de bal voor. Inworp. Holtan met een snelle inworp. Eikeland is nu in balbezit. Eikeland draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Ødegård probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Eikeland rent richting de bal. Eikeland speelt de bal door. Hjelmeland is nu in balbezit. Hjelmeland schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Toje met een sublieme pass. Grinden met een sublieme pass. Kverneland is nu in balbezit. Kverneland schiet op doel. Stokkeland probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Obstfelder zal de hoekschop nemen. Grinden kopt de bal weg. Kverneland rent richting de bal. Kverneland draait met de bal, schiet en ... Grimsrud bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenris EFK - Kalfaret FF 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenris EFK 42%, Kalfaret FF 58%.
Fenris EFK - Kalfaret FF 1:0