Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC KESK African Stars
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Tronstad geeft een hoge lob. Langemyr rent richting de bal. Langemyr passt de bal met de wreef. Tafjord bereikt de bal nog maar net als eerste. Tafjord haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Hinna rent richting de bal. Hinna speelt de bal door. Kristoffersen is nu in balbezit. Kristoffersen draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Kristoffersen verovert de bal door een tackle van achteren. Sørloth heeft problemen om de bal te vangen. Kristoffersen rent richting de bal. Sørloth rent richting de bal. Sørloth draait met de bal, schiet en ... Pladsen bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KESK - African Stars 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC KESK 55%, African Stars 45%.
FC KESK - African Stars 1:0

54e minuut.
Tafjord verovert de bal door een tackle van achteren. Tafjord speelt de bal door. Isaksen rent richting de bal. Isaksen draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Thorstvedt de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Korsvik is nu in balbezit. Korsvik passt de bal in één keer door. Hillestad is nu in balbezit. Tafjord onderschept slim de pass. Tafjord draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Korsvik rent richting de bal. Korsvik passt de bal met de wreef. Førde met een sublieme pass. Kristoffersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristoffersen schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC KESK 55%, African Stars 45%.
FC KESK - African Stars 1:0