Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Heimdall IL Scamnes FK
Normal Tactiek 433
49% Balbezit 51%
38% Spel op eigen helft 62%
9 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 22.6
waardeloos Schieten matig
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


4e minuut.
Linnestad speelt de bal door. Myrvang bereikt de bal nog maar net als eerste. Myrvang passt de bal met de wreef. Grøtterud bereikt de bal nog maar net als eerste. Grøtterud draait met de bal, schiet en ... probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Linnestad passt de bal in één keer door. Østvang bereikt de bal nog maar net als eerste. Stavem rent richting de bal. Østvang verovert de bal door een tackle van achteren. Østvang draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Sunde verovert de bal door een tackle van achteren. Myrvang bereikt de bal nog maar net als eerste. Myrvang passt de bal met de wreef. Tangen is nu in balbezit. Tangen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Fjeldstad rent richting de bal. Linnestad onderschept slim de pass. Linnestad met een sublieme pass. Sørgård bereikt de bal nog maar net als eerste. Sørgård draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Flesland met een snelle inworp. Eskeland probeert naar een medespeler te passen. Østvang rent richting de bal. Østvang schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Eggen verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Eggen de bal. Grøtterud is nu in balbezit. Tangen rent richting de bal. Tangen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Heimdall IL - Scamnes FK 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heimdall IL 38%, Scamnes FK 62%.
Heimdall IL - Scamnes FK 0:1

50e minuut.
Sørgård bereikt de bal nog maar net als eerste. Ervik rent richting de bal. Sørgård maakt een afschuwelijke overtreding. Sørgård is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

63e minuut.
Klungelig pakt Fjeldstad de bal. Rundhaug met een sublieme pass. Østvang speelt de bal door. Linnestad bereikt de bal nog maar net als eerste. Linnestad haalt uit met een fantastische trap. Ofstad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

86e minuut.
Stavem geeft een lange en hoge pass. Njærheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Sønsteby tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sønsteby krijgt een gele kaart. Borlaug raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Stange komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Njærheim is nu in balbezit. Njærheim geeft een lange en hoge pass. Flesland probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Grøtterud rent richting de bal. Grøtterud draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heimdall IL 38%, Scamnes FK 62%.
Heimdall IL - Scamnes FK 0:1