Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Suttung AFK Fenris EFK
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
66% Spel op eigen helft 34%
5 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.5 gemiddelde waardering 17.8
hopeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Wergeland speelt de bal door. Brandhaug is nu in balbezit. Ødegård verovert de bal door een tackle van achteren. Wergeland onderschept slim de pass. Wergeland draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Suttung AFK - Fenris EFK 1:0

12e minuut.
Aas met een sublieme pass. Kverneland is nu in balbezit. Nerdal is nu in balbezit. Kverneland verovert de bal door een tackle van achteren. Kverneland schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Suttung AFK - Fenris EFK 1:1

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Obstfelder met een snelle inworp. Ødegård met een sublieme pass. Kverneland is nu in balbezit. Kverneland draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Ødegård probeert naar een medespeler te passen. Alexandersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexandersen passt de bal met de wreef. Wergeland bereikt de bal nog maar net als eerste. Wergeland haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Alexandersen rent richting de bal. Alexandersen passt de bal zonder na te denken. Brandhaug heeft problemen om de bal te vangen. Wergeland is nu in balbezit. Wergeland haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Suttung AFK - Fenris EFK 2:1

44e minuut.
Ødegård onderschept slim de pass. Ødegård met een sublieme pass. Kverneland rent richting de bal. Kverneland haalt uit met een fantastische trap. Sønsterud maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Aas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Skjevik komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suttung AFK 61%, Fenris EFK 39%.
Suttung AFK - Fenris EFK 2:1

55e minuut.
Åsland probeert de bal aan de voet te houden. Skjevik is nu in balbezit. Skjevik passt de bal met de wreef. Kverneland bereikt de bal nog maar net als eerste. Kverneland draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Suttung AFK - Fenris EFK 2:2

58e minuut.
Obstfelder geeft een hoge lob. Grinden probeert naar een medespeler te passen. Ødegård is nu in balbezit. Skjevik bereikt de bal nog maar net als eerste. Skjevik schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Kverneland bereikt de bal nog maar net als eerste. Kverneland haalt uit met een fantastische trap. Sønsterud werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Suttung AFK - Fenris EFK 2:3

62e minuut.
Ødegård passt de bal zonder na te denken. Daar is Skjevik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sandvik is nu in balbezit. Skjevik onderschept slim de pass. Skjevik haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Kverneland rent richting de bal. Kverneland haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Suttung AFK - Fenris EFK 2:4

70e minuut.
Moldskred geeft een hoge lob. Wergeland bereikt de bal nog maar net als eerste. Grinden is nu in balbezit. Brandhaug onderschept slim de pass. Brandhaug draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Rognli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Åsland bereikt de bal nog maar net als eerste. Skjevik onderschept slim de pass. Skjevik draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Thorstvedt is nu in balbezit. Paal!

83e minuut.
Sandvik is nu in balbezit. Ødegård verovert de bal door een tackle van achteren. Ødegård met een sublieme pass. Skjevik rent richting de bal. Skjevik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sønsterud met een sublieme pass. Grinden kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kverneland de bal onder controle te krijgen. Skjevik is nu in balbezit. Skjevik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Suttung AFK - Fenris EFK 2:5

87e minuut.
Alexandersen met een sublieme pass. Åsland is nu in balbezit. Met opzet legt Skjevik zijn tegenspeler op de grond. Skjevik krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Obstfelder rent richting de bal. Obstfelder speelt de bal door. Kverneland rent richting de bal. Skjevik bereikt de bal nog maar net als eerste. Skjevik schiet op doel. Sønsterud kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kverneland bereikt de bal nog maar net als eerste. Kverneland schiet op doel. Na een snelle pass probeert Nerdal de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suttung AFK 71%, Fenris EFK 29%.
Suttung AFK - Fenris EFK 2:5