Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
African Stars Xeter
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 20
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Oma geeft de bal voor. Vestli rent richting de bal. Eriksrud is nu in balbezit. Eriksrud haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Olavesen verovert de bal door een tackle van achteren. Olavesen probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tafjord de bal. Isaksen is nu in balbezit. Isaksen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Olavesen verovert de bal door een tackle van achteren. Olavesen geeft een hoge lob. Vatle is nu in balbezit. Tafjord onderschept slim de pass. Tafjord draait met de bal, schiet en ... Tufteland kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Bjørkås speelt de bal door. Eriksrud is nu in balbezit. Steinbeck is nu in balbezit. Eriksrud verovert de bal door een tackle van achteren. Eriksrud haalt uit met een fantastische trap. Pladsen bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: African Stars 56%, Xeter 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
African Stars - Xeter 0:0

50e minuut.
Korsvik probeert naar een medespeler te passen. Wolden speelt de bal door. Klungelig pakt Vatle de bal. Tafjord bereikt de bal nog maar net als eerste. Tafjord schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Eriksrud passt de bal in één keer door. Frøyland is nu in balbezit. Stormoen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stormoen krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Midtgård met een snelle inworp. Kallestad is nu in balbezit. Kallestad geeft een hoge lob. Bjørkås rent richting de bal. Bjørkås schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Ytreland probeert de bal met de borst te controleren. Ytreland passt de bal in één keer door. Vatle is nu in balbezit. Tafjord verovert de bal door een tackle van achteren. Tafjord haalt uit met een fantastische trap. Tufteland probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Frøyland geeft een lange en hoge pass. Bjørkås heeft problemen om de bal te vangen. Bjørkås geeft de bal voor. Kallestad rent richting de bal. Kallestad schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Frøyland speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stormoen met de inworp. Drabløs is nu in balbezit. Drabløs geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: African Stars 46%, Xeter 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
African Stars - Xeter 0:0