Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HerosSquad FC KESK
451 Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 18.4
slecht Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


33e minuut.
Gjøsund verovert de bal door een tackle van achteren. Gjøsund speelt de bal door. Aspenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Aspenes schiet op doel. Bang werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HerosSquad - FC KESK 1:0

40e minuut.
Ottosen verovert de bal door een tackle van achteren. Ottosen probeert naar een medespeler te passen. Thorstvedt rent richting de bal. Aspenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Aspenes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HerosSquad 44%, FC KESK 56%.
HerosSquad - FC KESK 1:0

55e minuut.
Thorstvedt geeft een lange en hoge pass. Bjørkhaug bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Førde. Førde krijgt een gele kaart. Bjørkhaug wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

61e minuut.
Førde speelt de bal door. Kristoffersen rent richting de bal. Sikveland begaat een overtreding. Sikveland krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Sikveland bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinna onderschept slim de pass. Hinna met een sublieme pass. Kristoffersen probeert de bal met de borst te controleren. Kristoffersen geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Ottosen geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hauge met de inworp. Bjørkhaug bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjørkhaug haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Aspenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Sundgot bereikt de bal nog maar net als eerste. Aspenes is nu in balbezit. Aspenes schiet op doel. Thorstvedt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HerosSquad - FC KESK 2:0

81e minuut.
Na een snelle pass probeert Holtan de bal onder controle te krijgen. Langemyr is nu in balbezit. Holtan maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Holtan moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Holtan schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HerosSquad 51%, FC KESK 49%.
HerosSquad - FC KESK 2:0