Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fenris EFK Kraft Sport & Turn
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 16.7
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Hammerstad geeft de bal voor. Grinden heeft problemen om de bal te vangen. Lauvås bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauvås haalt uit met een fantastische trap. Skramstad maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenris EFK - Kraft Sport & Turn 0:1

14e minuut.
Klungelig pakt Skammelsrud de bal. Ødegård rent richting de bal. Ødegård passt de bal in één keer door. Kverneland bereikt de bal nog maar net als eerste. Kverneland schiet op doel. Bunes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Inworp. Rognli met de inworp. Brodahl speelt de bal door. Ødegård rent richting de bal. Kverneland is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fenris EFK - Kraft Sport & Turn 1:1

23e minuut.
Ringdal geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Obstfelder met de inworp. Brodahl rent richting de bal. Brodahl geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Nodland bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjerke is nu in balbezit. Nodland begaat een overtreding. Bjerke is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Solbakk zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Skramstad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lauvås is nu in balbezit. Lauvås schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenris EFK - Kraft Sport & Turn 1:2

44e minuut.
Evensen rent richting de bal. Grinden verovert de bal door een tackle van achteren. Grinden probeert naar een medespeler te passen. Kverneland is nu in balbezit. Kverneland schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenris EFK 48%, Kraft Sport & Turn 52%.
Fenris EFK - Kraft Sport & Turn 1:2

48e minuut.
Ødegård rent richting de bal. Daar is Skammelsrud, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skammelsrud passt de bal zonder na te denken. Lauvås is nu in balbezit. Lauvås haalt uit met een fantastische trap. Skramstad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Solbakk verovert de bal door een tackle van achteren. Solbakk passt de bal met de wreef. Frafjord heeft problemen om de bal te vangen. Lauvås bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauvås schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Engebråten is nu in balbezit. Engebråten met een sublieme pass. Daar is Kverneland, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kverneland schiet op doel. Bunes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fenris EFK - Kraft Sport & Turn 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenris EFK 47%, Kraft Sport & Turn 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fenris EFK - Kraft Sport & Turn 2:2