Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jutul IL Farlig Pondus
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 20.5
waardeloos Schieten zwak
hopeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Opseth kopt de bal weg. Eltvik heeft problemen om de bal te vangen. Slåen rent richting de bal. Vestad is nu in balbezit. Vestad schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Bremseth rent richting de bal. Opseth onderschept slim de pass. Opseth met een sublieme pass. Vestad rent richting de bal. Vestad haalt uit met een fantastische trap. Falk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Bremseth bereikt de bal nog maar net als eerste. Bremseth passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Nordanger de bal. Slåen bereikt de bal nog maar net als eerste. Slåen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Rønning passt de bal met de wreef. Vestad bereikt de bal nog maar net als eerste. Vestad passt de bal in één keer door. Slåen is nu in balbezit. Slåen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Opseth bereikt de bal nog maar net als eerste. Opseth passt de bal in één keer door. Nordanger rent richting de bal. Slåen onderschept slim de pass. Slåen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Vestad bereikt de bal nog maar net als eerste. Bremnes onderschept slim de pass. Bremnes passt de bal zonder na te denken. Rørvik is nu in balbezit. Rørvik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Nansen is nu in balbezit. Bremseth verovert de bal door een tackle van achteren. Bremseth passt de bal zonder na te denken. Rørvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rørvik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jutul IL 59%, Farlig Pondus 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jutul IL - Farlig Pondus 0:0

49e minuut.
Daar is Rørvik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nordvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rørvik verovert de bal door een tackle van achteren. Bremseth bereikt de bal nog maar net als eerste. Bremseth schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Muri met een snelle inworp. Vestad rent richting de bal. Vestad passt de bal met de wreef. Slåen bereikt de bal nog maar net als eerste. Slåen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jutul IL - Farlig Pondus 0:1

67e minuut.
Nordanger bereikt de bal nog maar net als eerste. Slåen onderschept slim de pass. Slåen passt de bal in één keer door. Vestad is nu in balbezit. Vestad draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jutul IL - Farlig Pondus 0:2

76e minuut.
Opseth verovert de bal door een tackle van achteren. Opseth probeert naar een medespeler te passen. Vestad is nu in balbezit. Slåen bereikt de bal nog maar net als eerste. Slåen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Sundgot rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Førde. Sundgot raakt geblesseerd tijdens het duel. Førde geeft een lange en hoge pass. Myklebust met een snel genomen vrije trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jutul IL - Farlig Pondus 0:3

79e minuut.
Smedsrud rent richting de bal. Vestad bereikt de bal nog maar net als eerste. Vestad passt de bal met de wreef. Slåen is nu in balbezit. Slåen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jutul IL 61%, Farlig Pondus 39%.
Jutul IL - Farlig Pondus 0:3