Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
United Warriors Lechia Warcz
433 Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 21
slecht Schieten zwak
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Eilertsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Eilertsen passt de bal in één keer door. Vedøy rent richting de bal. Helgeland verovert de bal door een tackle van achteren. Helgeland haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Vedøy speelt de bal door. Folland rent richting de bal. Walderhaug bereikt de bal nog maar net als eerste. Folland onderschept slim de pass. Folland schiet op doel. Hindenes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Daar is Rognli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gravem is nu in balbezit. Gravem passt de bal in één keer door. Folland bereikt de bal nog maar net als eerste. Folland draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Solum geeft de bal voor. Tronhuus kopt de bal weg. Vedøy is nu in balbezit. Vedøy geeft een lange en hoge pass. Folland springt en kopt de bal. Hindenes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
United Warriors - Lechia Warcz 0:1

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Øygarden met een snelle inworp. Gravem rent richting de bal. Gravem geeft de bal voor. Folland maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Helgeland is nu in balbezit. Helgeland geeft een hoge lob. Åkre kopt de bal weg. Rugland rent richting de bal. Rugland haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
United Warriors - Lechia Warcz 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United Warriors 55%, Lechia Warcz 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
United Warriors - Lechia Warcz 1:1

47e minuut.
Westerheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Guldahl verovert de bal door een tackle van achteren. Guldahl geeft een lange en hoge pass. Stensvold bereikt de bal nog maar net als eerste. Stensvold draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

51e minuut.
Guldahl raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Osland komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Inworp. Westerheim met een snelle inworp. Gjøen rent richting de bal. Helgeland onderschept slim de pass. Helgeland geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
United Warriors - Lechia Warcz 2:1

76e minuut.
Lysgård bereikt de bal nog maar net als eerste. Osland rent richting de bal. Osland passt de bal zonder na te denken. Stensvold heeft problemen om de bal te vangen. Stensvold geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Rognli geeft een lange en hoge pass. Helgeland rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Øygarden. Øygarden krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Øygarden bereikt de bal nog maar net als eerste. Øygarden met een sublieme pass. Osland is nu in balbezit. Folland rent richting de bal. Folland haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United Warriors 54%, Lechia Warcz 46%.
United Warriors - Lechia Warcz 2:1