Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fredrikstad FK shity all stars
Normal Tactiek 451
45% Balbezit 55%
65% Spel op eigen helft 35%
7 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23 gemiddelde waardering 21.8
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Engen probeert naar een medespeler te passen. Utgård bereikt de bal nog maar net als eerste. Utgård passt de bal in één keer door. Reistad rent richting de bal. Reistad draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Leverås bereikt de bal nog maar net als eerste. Vedøy onderschept slim de pass. Vedøy speelt de bal door. Bergli rent richting de bal. Bergli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fredrikstad FK - shity all stars 0:1

18e minuut.
Storsveen passt de bal in één keer door. Ahlsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergli draait met de bal, schiet en ... Skovly werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fredrikstad FK - shity all stars 0:2

25e minuut.
Hoftun geeft een lange en hoge pass. Nydal is nu in balbezit. Nydal probeert naar een medespeler te passen. Reistad is nu in balbezit. Reistad draait met de bal, schiet en ... Paal!

28e minuut.
Hoftun passt de bal met de wreef. Rønning rent richting de bal. Vedøy onderschept slim de pass. Bergli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergli haalt uit met een fantastische trap. Skovly probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fredrikstad FK 67%, shity all stars 33%.
Fredrikstad FK - shity all stars 0:2

52e minuut.
Dyrhaug kopt de bal weg. Bergli is nu in balbezit. Bergli passt de bal in één keer door. Hoset rent richting de bal. Hoset draait met de bal, schiet en ... Skovly bokst de bal weg.

62e minuut.
Engen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rekdal met een snelle inworp. Hoset bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoset geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Skovly verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Hoset probeert naar een medespeler te passen. Utgård is nu in balbezit. Utgård passt de bal met de wreef. Reistad is nu in balbezit. Reistad haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fredrikstad FK - shity all stars 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fredrikstad FK 62%, shity all stars 38%.
Fredrikstad FK - shity all stars 1:2