Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
United Warriors Jutul IL
433 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 15.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen hopeless
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Førde bereikt de bal nog maar net als eerste. Rugland onderschept slim de pass. Rugland probeert naar een medespeler te passen. Daar is Åkre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Åkre schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Kielland geeft een hoge lob. Bremseth is nu in balbezit. Bremseth probeert naar een medespeler te passen. Rørvik rent richting de bal. Rørvik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Helgeland passt de bal zonder na te denken. Daar is Rugland, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rugland haalt uit met een fantastische trap. Ramsdal probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
United Warriors - Jutul IL 1:0

27e minuut.
Bremseth met een sublieme pass. Klungelig pakt Rørvik de bal. Helgeland tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Helgeland krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Nordanger geeft een hoge lob. Bremseth is nu in balbezit. Bremseth passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Rørvik de bal. Rørvik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United Warriors 56%, Jutul IL 44%.
United Warriors - Jutul IL 1:0

52e minuut.
Smedsrud geeft een hoge lob. Rognli bereikt de bal nog maar net als eerste. Rognli geeft een hoge lob. Daar is Rørvik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rørvik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Ramsdal geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Leikvoll met een snelle inworp. Åkre rent richting de bal. Åkre geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Eltvik is nu in balbezit. Eltvik geeft een hoge lob. Inworp. Leikvoll met een snelle inworp. Åkre geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Førde is nu in balbezit. Smedsrud rent richting de bal. Smedsrud probeert naar een medespeler te passen. Rugland rent richting de bal. Rugland draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Leikvoll geeft de bal voor. Inworp. Kleiveland zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bremseth bereikt de bal nog maar net als eerste. Bremseth draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United Warriors 52%, Jutul IL 48%.
United Warriors - Jutul IL 1:0