Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pondus BFK shity all stars
Normal Tactiek 451
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
3 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 21.7
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Sundseth bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragsvik onderschept slim de pass. Nymoen onderschept slim de pass. Vedøy onderschept slim de pass. Vedøy schiet op doel. Paal!

13e minuut.
Hoset is nu in balbezit. Hoset passt de bal in één keer door. Bergli is nu in balbezit. Bergli draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Liland de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pondus BFK - shity all stars 0:1

29e minuut.
Bergli is nu in balbezit. Liland probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bergli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bergli haalt uit met een fantastische trap. Liland probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Sundseth is nu in balbezit. Bergli rent richting de bal. Sundseth is nu in balbezit. Bergli verovert de bal door een tackle van achteren. Bergli draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Hoset kopt de bal weg. Klungelig pakt Bergli de bal. Nymoen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergli verovert de bal door een tackle van achteren. Bergli schiet op doel. Langvik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pondus BFK - shity all stars 0:2

41e minuut.
Dragsvik rent richting de bal. Nymoen rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dragsvik. Nymoen wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pondus BFK 52%, shity all stars 48%.
Pondus BFK - shity all stars 0:2

48e minuut.
Vedøy raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Østenstad komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Hoset verovert de bal door een tackle van achteren. Østenstad speelt de bal door. Liland rent richting de bal. Bergli onderschept slim de pass. Bergli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Gundersen geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rekdal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hoset geeft een hoge lob. Langvik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pondus BFK - shity all stars 0:3

67e minuut.
Solem geeft een hoge lob. Gundersen kopt de bal weg. Klungelig pakt Østenstad de bal. Valsjø is nu in balbezit. Valsjø haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Inworp. Dragsvik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nymoen rent richting de bal. Østenstad verovert de bal door een tackle van achteren. Østenstad schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pondus BFK - shity all stars 0:4

77e minuut.
Stokkeland speelt de bal door. Klungelig pakt Bergli de bal. Bergli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Dragsvik met een snelle inworp. Østenstad is nu in balbezit. Østenstad passt de bal met de wreef. Bergli is nu in balbezit. Bergli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pondus BFK 58%, shity all stars 42%.
Pondus BFK - shity all stars 0:4