Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hillside United Fredrikstad FK
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 22.6
hopeless Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Sørgård rent richting de bal. Utgård bereikt de bal nog maar net als eerste. Utgård speelt de bal door. Reistad rent richting de bal. Reistad draait met de bal, schiet en ... Heier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Njærheim rent richting de bal. Njærheim geeft een lange en hoge pass. Hoftun geeft de bal voor. Reistad is nu in balbezit. Reistad haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Utgård probeert naar een medespeler te passen. Nydal rent richting de bal. Nydal probeert naar een medespeler te passen. Reistad bereikt de bal nog maar net als eerste. Reistad schiet op doel. Heier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Garnes verovert de bal door een tackle van achteren. Garnes schiet op doel. Solvang probeert de bal aan de voet te houden. Sørgård bereikt de bal nog maar net als eerste. Sørgård haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hillside United - Fredrikstad FK 1:0

16e minuut.
Flaa rent richting de bal. Utgård verovert de bal door een tackle van achteren. Utgård speelt de bal door. Reistad bereikt de bal nog maar net als eerste. Reistad draait met de bal, schiet en ... Heier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Solvang bereikt de bal nog maar net als eerste. Sørgård onderschept slim de pass. Leverås tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Leverås krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Njærheim kopt de bal weg. Garnes controleert de bal met de borst. Utgård onderschept slim de pass. Reistad is nu in balbezit. Reistad draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hillside United 50%, Fredrikstad FK 50%.
Hillside United - Fredrikstad FK 1:0

56e minuut.
Solvang geeft een hoge lob. Daar is Flaa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Flaa probeert naar een medespeler te passen. Slåen rent richting de bal. Slåen geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ahlsen probeert de bal aan de voet te houden. Sørgård is nu in balbezit. Sørgård haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Slåen passt de bal in één keer door. Collett is nu in balbezit. Collett passt de bal in één keer door. Reistad rent richting de bal. Reistad draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hillside United 52%, Fredrikstad FK 48%.
Hillside United - Fredrikstad FK 1:0