Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bombel FK Kjurk fc
442 Tactiek 433
50% Balbezit 50%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


10e minuut.
Guldahl passt de bal zonder na te denken. Tveter rent richting de bal. Tessem maakt een afschuwelijke overtreding. Tessem is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

12e minuut.
Ytreland geeft de bal voor. Klungelig pakt Østerhus de bal. Tveter bereikt de bal nog maar net als eerste. Tveter haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bombel FK - Kjurk fc 1:0

15e minuut.
Tronstad rent richting de bal. Strand verovert de bal door een tackle van achteren. Strand speelt de bal door. Vedøy bereikt de bal nog maar net als eerste. Vedøy haalt uit met een fantastische trap. Løberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Eilertsen geeft een hoge lob. Amble heeft problemen om de bal te vangen. Vedøy is nu in balbezit. Vedøy schiet op doel. Løberg werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Sortland rent richting de bal. Eilertsen is nu in balbezit. Eilertsen passt de bal zonder na te denken. Vedøy rent richting de bal. Vedøy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Eng probeert naar een medespeler te passen. Skjerping speelt de bal door. Tronstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Tronstad haalt uit met een fantastische trap. Fjelldal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rognli zal de hoekschop nemen. Løberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Buvik probeert naar een medespeler te passen. Ytreland controleert de bal met de borst. Ytreland probeert naar een medespeler te passen. Kroken heeft problemen om de bal te vangen. Kroken haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Rognli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guldahl rent richting de bal. Tronstad schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tronstad krijgt een gele kaart. Guldahl wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bombel FK 71%, Kjurk fc 29%.
Bombel FK - Kjurk fc 1:0

58e minuut.
Strand verovert de bal door een tackle van achteren. Ytreland bereikt de bal nog maar net als eerste. Ytreland probeert naar een medespeler te passen. Tveter is nu in balbezit. Tveter schiet op doel. Buvik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Vedøy passt de bal met de wreef. Frøyland is nu in balbezit. Frøyland schiet op doel. Na een snelle pass probeert Fjelldal de bal onder controle te krijgen. Løberg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bombel FK - Kjurk fc 1:1

84e minuut.
Fjelldal geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rognli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tronstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Tronstad schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Tronstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Tronstad passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Frøyland de bal. Vedøy rent richting de bal. Vedøy haalt uit met een fantastische trap. Løberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bombel FK 50%, Kjurk fc 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bombel FK - Kjurk fc 1:1