Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aksnes Ballsparkarklubb SF Pondus BFK
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 16
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Fagervold passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gundersen met een snelle inworp. Stokkeland is nu in balbezit. Stokkeland draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Daar is Stokkeland, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Flatås is nu in balbezit. Flatås probeert naar een medespeler te passen. Valsjø bereikt de bal nog maar net als eerste. Valsjø draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Gundersen is nu in balbezit. Gundersen passt de bal in één keer door. Kongshaug heeft problemen om de bal te vangen. Valsjø bereikt de bal nog maar net als eerste. Valsjø haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Kleiven bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleiven geeft een lange en hoge pass. Haaland probeert naar een medespeler te passen. Fagervold rent richting de bal. Fagervold haalt uit met een fantastische trap. Langvik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lyngås is nu in balbezit. Lyngås geeft een lange en hoge pass. Kongshaug kopt de bal weg. Klungelig pakt Fagervold de bal. Fagervold schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Toftenplads bereikt de bal nog maar net als eerste. Toftenplads speelt de bal door. Fagervold is nu in balbezit. Fagervold haalt uit met een fantastische trap. Langvik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aksnes Ballsparkarklubb SF - Pondus BFK 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aksnes Ballsparkarklubb SF 45%, Pondus BFK 55%.
Aksnes Ballsparkarklubb SF - Pondus BFK 1:0

47e minuut.
Gundersen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stokkeland rent richting de bal. Met opzet legt Toftenplads zijn tegenspeler op de grond. Toftenplads krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Kongshaug rent richting de bal. Stokkeland begaat een overtreding. Kongshaug is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kongshaug zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lyngås bereikt de bal nog maar net als eerste. Fjæreide onderschept slim de pass. Fjæreide schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Sundseth verovert de bal door een tackle van achteren. Sundseth geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Haaland met de inworp. Fagervold geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Lyngås kopt de bal weg. Fagervold bereikt de bal nog maar net als eerste. Fagervold passt de bal in één keer door. Haaland is nu in balbezit. Haaland speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aksnes Ballsparkarklubb SF 45%, Pondus BFK 55%.
Aksnes Ballsparkarklubb SF - Pondus BFK 1:0