Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Akadimah FC Michalski
433 Tactiek 451
44% Balbezit 56%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 20.5
matig Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Sveen passt de bal in één keer door. Oshaug bereikt de bal nog maar net als eerste. Oshaug probeert naar een medespeler te passen. Sveen is nu in balbezit. Sveen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Tornes onderschept slim de pass. Tornes geeft een hoge lob. Daar is Storøy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ringnes is nu in balbezit. Ringnes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Storesund rent richting de bal. Storesund draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Furuseth de bal. Sveen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sveen schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Bjørndal maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Daar is Fagernes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Sveen speelt de bal door. Storesund is nu in balbezit. Storesund probeert naar een medespeler te passen. Furuseth bereikt de bal nog maar net als eerste. Furuseth schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Storesund bereikt de bal nog maar net als eerste. Storesund geeft een hoge lob. Bærheim heeft problemen om de bal te vangen. Sveen rent richting de bal. Sveen haalt uit met een fantastische trap. Bjørndal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Sveen kopt de bal weg. Ånestad rent richting de bal. Sortland bereikt de bal nog maar net als eerste. Ånestad verovert de bal door een tackle van achteren. Ånestad geeft de bal voor. Sandal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Fagernes verovert de bal door een tackle van achteren. Furuseth is nu in balbezit. Fagernes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fagernes krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akadimah FC 72%, Michalski 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Akadimah FC - Michalski 0:0

55e minuut.
Kallestad raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Torkildsen komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Hallingstad kopt de bal weg. Nygård bereikt de bal nog maar net als eerste. Nygård passt de bal met de wreef. Ringnes is nu in balbezit. Ringnes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Sortland probeert naar een medespeler te passen. Storesund bereikt de bal nog maar net als eerste. Storesund passt de bal zonder na te denken. Furuseth is nu in balbezit. Furuseth draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Oshaug passt de bal in één keer door. Furuseth bereikt de bal nog maar net als eerste. Bærheim rent richting de bal. Furuseth verovert de bal door een tackle van achteren. Furuseth draait met de bal, schiet en ... Bjørndal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Woldseth heeft problemen om de bal te vangen. Ånestad is nu in balbezit. Ånestad geeft de bal voor. Ringnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Ringnes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akadimah FC 51%, Michalski 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Akadimah FC - Michalski 0:0