Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kraft AIL Otto
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 19.9
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen average
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Singstad probeert de bal aan de voet te houden. Fredheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Fredheim met een sublieme pass. Aas is nu in balbezit. Aas draait met de bal, schiet en ... Vangsnes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Sæternes met een sublieme pass. Dyngeland bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyngeland met een sublieme pass. Torp bereikt de bal nog maar net als eerste. Torp draait met de bal, schiet en ... Myhrvold verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Myhrvold met een sublieme pass. Skarbø probeert de bal met de borst te controleren. Fredheim maakt een afschuwelijke overtreding. Skarbø moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Skarbø kan niet meer verder spelen. Hartveit komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Fredheim passt de bal met de wreef. Aas rent richting de bal. Midthun schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Aas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vestad wilt de vrije trap nemen. Vangsnes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kraft AIL 47%, Otto 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kraft AIL - Otto 0:0

46e minuut.
Sæternes is nu in balbezit. Sæternes passt de bal zonder na te denken. Aas probeert de bal aan de voet te houden. Dyngeland rent richting de bal. Dyngeland geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Rise met een sublieme pass. Fredheim is nu in balbezit. Fredheim passt de bal zonder na te denken. Aas is nu in balbezit. Aas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kraft AIL 51%, Otto 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kraft AIL - Otto 0:0