Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skansen SF Scheik
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 18.4
poor Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Urdal is nu in balbezit. Urdal passt de bal met de wreef. Vatle rent richting de bal. Vatle haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skansen SF - Scheik 0:1

7e minuut.
Klungelig pakt Walseth de bal. Valsjø is nu in balbezit. Huse begaat een overtreding. Huse krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Valsjø geeft een lange en hoge pass. Elstad rent richting de bal. Elstad passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Huse de bal. Huse schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Tjessem is nu in balbezit. Elstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Tjessem onderschept slim de pass. Tjessem geeft een hoge lob. Urdal kopt de bal weg. Veiby probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skansen SF 60%, Scheik 40%.
Skansen SF - Scheik 0:1

50e minuut.
Huse verovert de bal door een tackle van achteren. Huse passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Braut Haaland de bal. Huse is nu in balbezit. Huse draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Sagen probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Sagen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

89e minuut.
Doeltrap. Veiby trapt de bal weg. Skistad heeft problemen om de bal te vangen. Urdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Urdal schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skansen SF 42%, Scheik 58%.
Skansen SF - Scheik 0:1