Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Njård Tversover Michalski
Normal Tactiek 451
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 20.4
zwak Schieten zwak
matig Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Granlund geeft een hoge lob. Klungelig pakt Skoglund de bal. Skoglund passt de bal in één keer door. Isaksen is nu in balbezit. Isaksen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Sogn geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kvilhaug zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Storesund bereikt de bal nog maar net als eerste. Storesund draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Skjerping rent richting de bal. Skjerping geeft een lange en hoge pass. Storøy is nu in balbezit. Isaksen verovert de bal door een tackle van achteren. Isaksen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Njård Tversover - Michalski 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Njård Tversover 58%, Michalski 42%.
Njård Tversover - Michalski 1:0

48e minuut.
Wergeland probeert naar een medespeler te passen. Kvilhaug is nu in balbezit. Kvilhaug passt de bal met de wreef. Furuseth bereikt de bal nog maar net als eerste. Furuseth schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Jones bereikt de bal nog maar net als eerste. Skjerping onderschept slim de pass. Isaksen bereikt de bal nog maar net als eerste. Isaksen schiet op doel. Sandal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Njård Tversover - Michalski 2:0

65e minuut.
Skjerping geeft een lange en hoge pass. Sortland heeft problemen om de bal te vangen. Isaksen rent richting de bal. Isaksen schiet op doel. Rosland probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sandal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Skjerping bereikt de bal nog maar net als eerste. Skjerping passt de bal met de wreef. Isaksen rent richting de bal. Isaksen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Njård Tversover - Michalski 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Njård Tversover 54%, Michalski 46%.
Njård Tversover - Michalski 3:0