Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:06
  • Competitiewedstrijd: 2. divisjon.03
  • Stadion: Otto Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1903
Otto Kings Park Rangers
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.2 gemiddelde waardering 18.8
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Stavnes verovert de bal door een tackle van achteren. Stavnes met een sublieme pass. Singstad rent richting de bal. verovert de bal door een tackle van achteren. haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Otto - Kings Park Rangers 0:1

29e minuut.
Torp rent richting de bal. Flesland onderschept slim de pass. Flesland passt de bal met de wreef. Dyngeland bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyngeland schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lyngvær met een sublieme pass. Singstad speelt de bal door. Dyngeland rent richting de bal. Dyngeland speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Lyngvær trapt de bal weg van het doel. Stavnes rent richting de bal. Hartveit begaat een overtreding. Hartveit krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Børsheim rent richting de bal. Dyngeland onderschept slim de pass. Dyngeland speelt de bal door. Torp bereikt de bal nog maar net als eerste. Torp schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Flesland is nu in balbezit. Stavnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Stavnes geeft een lange en hoge pass. Oshaug rent richting de bal. Oshaug schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Otto 37%, Kings Park Rangers 63%.
Otto - Kings Park Rangers 0:1

46e minuut.
Hjelvik met een sublieme pass. Hartveit bereikt de bal nog maar net als eerste. Stavnes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stavnes krijgt een gele kaart.

47e minuut.
Klungelig pakt Sæternes de bal. Krogh speelt de bal door. Hartveit bereikt de bal nog maar net als eerste. Sæternes is nu in balbezit. Sæternes haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Otto - Kings Park Rangers 1:1

51e minuut.
Hjelvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Hjelvik passt de bal met de wreef. Hinna is nu in balbezit. Stavnes rent richting de bal. Stavnes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Hjelvik onderschept slim de pass. Krogh is nu in balbezit. Krogh passt de bal in één keer door. bereikt de bal nog maar net als eerste. draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fløtre met de inworp. Hartveit is nu in balbezit. Stavnes is nu in balbezit. Stavnes schiet op doel. Vangsnes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Solli rent richting de bal. Solli passt de bal zonder na te denken. Ytreland bereikt de bal nog maar net als eerste. Fløtre verovert de bal door een tackle van achteren. Fløtre geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Otto - Kings Park Rangers 1:2

69e minuut.
Midthun geeft de bal voor. Oshaug kopt de bal weg. Klungelig pakt Krogh de bal. Torp rent richting de bal. Torp schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Otto 51%, Kings Park Rangers 49%.
Otto - Kings Park Rangers 1:2