Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kraft AIL Liscie
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 21.5
slecht Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Vestad probeert naar een medespeler te passen. Gjengedal met een sublieme pass. Aga is nu in balbezit. Vestad rent richting de bal. Vestad schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kraft AIL - Liscie 0:1

11e minuut.
Nedrebø met een sublieme pass. Brenden kopt de bal weg. Daar is Vestad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Svardal rent richting de bal. Svardal draait met de bal, schiet en ... Myhrvold bokst de bal weg.

21e minuut.
Hammerstad verovert de bal door een tackle van achteren. Hammerstad geeft een hoge lob. Alexandersen is nu in balbezit. Svardal bereikt de bal nog maar net als eerste. Svardal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Alexandersen met een harde bal richting middenveld. Hammerstad kopt de bal weg. Klungelig pakt Lindanger de bal. Svardal is nu in balbezit. Svardal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Sæbø verovert de bal door een tackle van achteren. Sæbø met een sublieme pass. Melheim is nu in balbezit. Aas onderschept slim de pass. Aas draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kraft AIL 56%, Liscie 44%.
Kraft AIL - Liscie 0:1

49e minuut.
Rise passt de bal zonder na te denken. Aga rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sæbø. Aga is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Aga zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Brenden met de inworp. Daar is Vestad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sæbø is nu in balbezit. Sæbø geeft een lange en hoge pass. Vestad probeert de bal aan de voet te houden. Myhrvold probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Svardal bereikt de bal nog maar net als eerste. Svardal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kraft AIL - Liscie 0:2

68e minuut.
Maurstad rent richting de bal. Rise verovert de bal door een tackle van achteren. Rise met een sublieme pass. Fredheim rent richting de bal. Fredheim draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Hammerstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Fredheim onderschept slim de pass. Fredheim met een sublieme pass. Aas bereikt de bal nog maar net als eerste. Aas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Aas is nu in balbezit. Aas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kraft AIL - Liscie 1:2

89e minuut.
Aga verovert de bal door een tackle van achteren. Aga geeft een lange en hoge pass. Daar is Sæbø, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vestad bereikt de bal nog maar net als eerste. Vestad draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kraft AIL 57%, Liscie 43%.
Kraft AIL - Liscie 1:2