Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skansen SF Zitzas
Normal Tactiek 5-3-2_left
55% Balbezit 45%
70% Spel op eigen helft 30%
5 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
19.1 gemiddelde waardering 15.7
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Grøtterud rent richting de bal. Elstad onderschept slim de pass. Sollie onderschept slim de pass. Dyngeland bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyngeland schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Elstad rent richting de bal. Dyngeland onderschept slim de pass. Dyngeland probeert naar een medespeler te passen. Grøtterud bereikt de bal nog maar net als eerste. Grøtterud schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skansen SF 68%, Zitzas 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Skansen SF - Zitzas 0:0

73e minuut.
Sandøy geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nordlie met een snelle inworp. Huse bereikt de bal nog maar net als eerste. Huse draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Sandøy geeft de bal voor. Skistad is nu in balbezit. Sollie verovert de bal door een tackle van achteren. Sollie schiet op doel. Na een snelle pass probeert Nybø de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skansen SF 73%, Zitzas 27%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Skansen SF - Zitzas 0:0