Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Liscie Otto
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
65% Spel op eigen helft 35%
11 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 20.3
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen matig
slecht Verdedigen slecht


20e minuut.
Reistad bereikt de bal nog maar net als eerste. Singstad onderschept slim de pass. Singstad speelt de bal door. Torp rent richting de bal. Torp schiet op doel. De bal raakt de paal. Nedrebø verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Hinna geeft de bal voor. Torp is nu in balbezit. Hammerstad rent richting de bal. Torp verovert de bal door een tackle van achteren. Torp schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Torp raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ottosen komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Svardal bereikt de bal nog maar net als eerste. Svardal draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Singstad de bal onder controle te krijgen. Vestad rent richting de bal. Vestad haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liscie 75%, Otto 25%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Liscie - Otto 0:0

50e minuut.
Hammerstad rent richting de bal. Hammerstad passt de bal zonder na te denken. Svardal is nu in balbezit. Vestad rent richting de bal. Vestad schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Hammerstad met een sublieme pass. Nymark heeft problemen om de bal te vangen. Svardal bereikt de bal nog maar net als eerste. Svardal draait met de bal, schiet en ... Nymark probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Reistad kopt de bal weg. Midthun met een sublieme pass. Daar is Nymark, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vestad is nu in balbezit. Vestad schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Hartveit kopt de bal weg. Maurstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Ottosen verovert de bal door een tackle van achteren. Sæternes rent richting de bal. Sæternes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liscie 54%, Otto 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Liscie - Otto 0:0