Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kings Park Rangers Kraft AIL
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 19.3
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Nansen is nu in balbezit. heeft problemen om de bal te vangen. Nansen bereikt de bal nog maar net als eerste. is nu in balbezit. haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Nansen is nu in balbezit. Vestad met een sublieme pass. Aas bereikt de bal nog maar net als eerste. Aas schiet op doel. Lyngvær probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kings Park Rangers - Kraft AIL 0:1

12e minuut.
Aas is nu in balbezit. Bull rent richting de bal. Aas onderschept slim de pass. Aas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kings Park Rangers - Kraft AIL 0:2

19e minuut.
Oshaug bereikt de bal nog maar net als eerste. Oshaug geeft een lange en hoge pass. Gjengedal is nu in balbezit. verovert de bal door een tackle van achteren. haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Sæbø bereikt de bal nog maar net als eerste. Nansen verovert de bal door een tackle van achteren. Nansen probeert naar een medespeler te passen. bereikt de bal nog maar net als eerste. schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Myhrvold trapt de bal weg van het doel. Fredheim kopt de bal weg. Solli heeft problemen om de bal te vangen. Aas is nu in balbezit. Aas schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Knarvik met de inworp. Klungelig pakt Vestad de bal. Vestad probeert naar een medespeler te passen. Aas rent richting de bal. Aas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kings Park Rangers 59%, Kraft AIL 41%.
Kings Park Rangers - Kraft AIL 0:2

51e minuut.
Alexandersen geeft de bal voor. Aas rent richting de bal. Fredheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Fredheim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kings Park Rangers - Kraft AIL 0:3

56e minuut.
Winsnes is nu in balbezit. Flesland rent richting de bal. Winsnes maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Winsnes moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Winsnes schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Flesland is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Flesland met een snel genomen vrije trap. Gjengedal bereikt de bal nog maar net als eerste. verovert de bal door een tackle van achteren. draait met de bal, schiet en ... Myhrvold kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Fredheim rent richting de bal. Aas is nu in balbezit. Fredheim rent richting de bal. Aas bereikt de bal nog maar net als eerste. Aas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Vestad speelt de bal door. Sæbø rent richting de bal. Nansen bereikt de bal nog maar net als eerste. is nu in balbezit. haalt uit met een fantastische trap. Myhrvold verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Aas bereikt de bal nog maar net als eerste. Aas speelt de bal door. Daar is Solli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fredheim rent richting de bal. Fredheim schiet op doel. Lyngvær bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kings Park Rangers 41%, Kraft AIL 59%.
Kings Park Rangers - Kraft AIL 0:3