Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Njård Tversover dalmat
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 19.6
weak Schieten poor
average Passen poor
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Skjerping rent richting de bal. Høgås onderschept slim de pass. Høgås passt de bal zonder na te denken. Dørum rent richting de bal. Dørum draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Øvstedal geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aanestad zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Holm is nu in balbezit. Holm draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Sjøvold passt de bal met de wreef. Høgås speelt de bal door. Aanestad met een sublieme pass. Isaksen rent richting de bal. Isaksen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Oftedal geeft een hoge lob. Sjøvold is nu in balbezit. Sjøvold geeft een hoge lob. Isaksen is nu in balbezit. Isaksen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Njård Tversover 56%, dalmat 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Njård Tversover - dalmat 0:0

47e minuut.
Aanestad bereikt de bal nog maar net als eerste. Oftedal is nu in balbezit. Oftedal geeft de bal voor. Hornnes is nu in balbezit. Hornnes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Aanestad passt de bal zonder na te denken. Isaksen heeft problemen om de bal te vangen. Høgås rent richting de bal. Isaksen onderschept slim de pass. Isaksen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Njård Tversover - dalmat 1:0

76e minuut.
Aanestad kopt de bal weg. Klungelig pakt Vassdal de bal. Dørum is nu in balbezit. Holm rent richting de bal. Holm draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Aanestad met een sublieme pass. Skjerping rent richting de bal. Skjerping passt de bal met de wreef. Isaksen rent richting de bal. Isaksen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Njård Tversover - dalmat 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Njård Tversover 58%, dalmat 42%.
Njård Tversover - dalmat 2:0