Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skansen SF Kraft AIL
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 18.3
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Sæbø geeft een hoge lob. Aas bereikt de bal nog maar net als eerste. Elstad verovert de bal door een tackle van achteren. Fredheim onderschept slim de pass. Fredheim haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Lindanger is nu in balbezit. Walseth onderschept slim de pass. Walseth speelt de bal door. Vedøy heeft problemen om de bal te vangen. Vedøy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Vestad rent richting de bal. Vestad probeert naar een medespeler te passen. Rise bereikt de bal nog maar net als eerste. Rise geeft de bal voor. Aas krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skansen SF 49%, Kraft AIL 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Skansen SF - Kraft AIL 0:0

63e minuut.
Skistad rent richting de bal. Skistad probeert naar een medespeler te passen. Knarvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Huse is nu in balbezit. Huse geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Sæbø passt de bal in één keer door. Nordbø rent richting de bal. Nordbø passt de bal met de wreef. Aas heeft problemen om de bal te vangen. Aas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Vestad passt de bal met de wreef. Molteberg met een sublieme pass. Knarvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordlie verovert de bal door een tackle van achteren. Nordlie probeert naar een medespeler te passen. Paal! Myhrvold kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skansen SF 53%, Kraft AIL 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Skansen SF - Kraft AIL 0:0