Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:10
  • Competitiewedstrijd: Eerste Klasse
  • Stadion: `t Zottekot
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 39295
Fc de Mazzel F.C. Breakdance
tool 7 Tactiek Defensief dicht
44% Balbezit 56%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 11
60.2 gemiddelde waardering 72.6
excellent Schieten very good
excellent Passen excellent
excellent Verdedigen magical


3e minuut.
Borrego probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Filarski de bal. Filarski probeert naar een medespeler te passen. Comin bereikt de bal nog maar net als eerste. Comin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc de Mazzel - F.C. Breakdance 1:0

5e minuut.
Casagrande kopt de bal weg. Klungelig pakt Witsel de bal. Witsel met een sublieme pass. Pina Roldán heeft problemen om de bal te vangen. Pina Roldán schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Witsel probeert de bal met de borst te controleren. Witsel met een sublieme pass. Klungelig pakt Castro de bal. Castro geeft een hoge lob. Pina Roldán krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc de Mazzel - F.C. Breakdance 1:1

24e minuut.
Arustamyan passt de bal met de wreef. Castro rent richting de bal. Castro probeert naar een medespeler te passen. Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Castro probeert naar een medespeler te passen. Pina Roldán rent richting de bal. Pais legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pina Roldán is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vargas kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Simsoński bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Gillet bereikt de bal nog maar net als eerste. Filarski rent richting de bal. Rossato maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Rossato naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc de Mazzel 64%, F.C. Breakdance 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc de Mazzel - F.C. Breakdance 1:1

47e minuut.
Fender verovert de bal door een tackle van achteren. Fender passt de bal met de wreef. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro geeft een lange en hoge pass. Vargas krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Inworp. Cochapa met de inworp. Filarski met een sublieme pass. Comin rent richting de bal. Comin schiet op doel. Carré verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Buitenspel voor Pina Roldán. Goede buitenspelval van de verdediging. Verkin komt het veld opgelopen. Koekuyt komt het veld opgelopen.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cochapa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Filarski speelt de bal door. Gillet rent richting de bal. Gillet schiet op doel. Carré kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Cochapa passt de bal zonder na te denken. Filarski rent richting de bal. Filarski passt de bal in één keer door. Comin rent richting de bal. Comin schiet op doel. Carré kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Witsel geeft een hoge lob. Pais probeert naar een medespeler te passen. Martic probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gillet is nu in balbezit. Gillet draait met de bal, schiet en ... Carré probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Koekuyt met een sublieme pass. Borrego bereikt de bal nog maar net als eerste. Borrego met een sublieme pass. Filarski rent richting de bal. Filarski geeft een hoge lob. Carré verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Filarski met een sublieme pass. Koekuyt is nu in balbezit. Koekuyt passt de bal in één keer door. Gillet bereikt de bal nog maar net als eerste. Gillet haalt uit met een fantastische trap. Carré bokst de bal weg.

86e minuut.
Arustamyan rent richting de bal. Arustamyan passt de bal in één keer door. Daar is Castro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castro geeft de bal voor. Pina Roldán krijgt zijn hoofd ertegen. Simsoński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc de Mazzel 49%, F.C. Breakdance 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc de Mazzel - F.C. Breakdance 1:1