Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:10
  • Competitiewedstrijd: Eerste Klasse
  • Stadion: Fc Ndw Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 31418
Fc Ndw Damburgers
First Tactics Tactiek XTC
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 14
5 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
68 gemiddelde waardering 72.6
excellent Schieten outstanding
formidable Passen formidable
outstanding Verdedigen outstanding


3e minuut.
Ðức Hải rent richting de bal. Ðức Hải passt de bal in één keer door. Kourkoulos rent richting de bal. Kourkoulos geeft de bal voor. Pareja krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Pareja rent richting de bal. Czarkowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pareja is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Raubner met een snel genomen vrije trap. Pareja maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Petriniotis rent richting de bal. Petriniotis probeert naar een medespeler te passen. Pareja rent richting de bal. Pareja draait met de bal, schiet en ... Kerner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ndw - Damburgers 0:1

9e minuut.
Pareja is nu in balbezit. Grądcki begaat een overtreding. Pareja is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ðức Hải met een snel genomen vrije trap. Liberatore maakt een snoekduik en kopt de bal. Kerner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ndw - Damburgers 0:2

12e minuut.
Kourkoulos rent richting de bal. Kourkoulos passt de bal met de wreef. Ðức Hải probeert naar een medespeler te passen. Liberatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Liberatore haalt uit met een fantastische trap. Kerner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Czarkowski met een sublieme pass. Tucaković speelt de bal door. Bolognesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolognesi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ndw - Damburgers 1:2

19e minuut.
Ðức Hải met een sublieme pass. Kourkoulos is nu in balbezit. Kourkoulos passt de bal zonder na te denken. Pareja bereikt de bal nog maar net als eerste. Pareja haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Esparza heeft problemen om de bal te vangen. Esparza passt de bal zonder na te denken. Tucaković heeft problemen om de bal te vangen. Bolognesi is nu in balbezit. Bolognesi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Baszczyński passt de bal zonder na te denken. Tucaković is nu in balbezit. Tucaković passt de bal in één keer door. Bolognesi is nu in balbezit. Bolognesi draait met de bal, schiet en ... Manceau bokst de bal weg.

40e minuut.
Bryjak kopt de bal weg. Pareja is nu in balbezit. Siboni maakt een afschuwelijke overtreding. Pareja is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ðức Hải neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Paal!

41e minuut.
Bryjak met een sublieme pass. Raubner probeert naar een medespeler te passen. Pareja bereikt de bal nog maar net als eerste. Pareja draait met de bal, schiet en ... Kerner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ndw - Damburgers 1:3

44e minuut.
Grądcki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Petriniotis is nu in balbezit. Petriniotis passt de bal zonder na te denken. Pareja rent richting de bal. Pareja haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Ndw 55%, Damburgers 45%.
Fc Ndw - Damburgers 1:3

48e minuut.
Ferdinand bereikt de bal nog maar net als eerste. Tucaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Tucaković probeert naar een medespeler te passen. Esparza rent richting de bal. Esparza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Raubner met een sublieme pass. Ðức Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Hải passt de bal met de wreef. Pareja rent richting de bal. Pareja haalt uit met een fantastische trap. Kerner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Raubner speelt de bal door. Kourkoulos rent richting de bal. Kourkoulos geeft de bal voor. Pareja springt en kopt de bal. Kerner probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ndw - Damburgers 1:4

60e minuut.
Komasiński komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Inworp. Van Acker komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Romano met een sublieme pass. Bolognesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolognesi passt de bal in één keer door. Tucaković rent richting de bal. Tucaković haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Inworp. Giron komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Klungelig pakt Baszczyński de bal. Ðức Hải geeft een lange en hoge pass. Czarkowski kopt de bal weg. Baszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Baszczyński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Domb kopt de bal weg. Inworp. Romano met de inworp. Esparza rent richting de bal. Esparza haalt uit met een fantastische trap. Manceau kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Esparza passt de bal met de wreef. Bolognesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Wakulczyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wakulczyk krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Ndw 58%, Damburgers 42%.
Fc Ndw - Damburgers 1:4