Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
langhes Cemac boys
Start2Wing2att Tactiek CEMAC 9
55% Balbezit 45%
48% Spel op eigen helft 52%
17 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 1
68.3 gemiddelde waardering 65.2
formidabel Schieten zeer goed
uitstekend Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen formidabel


13e minuut.
Wymeersch met een sublieme pass. Coeckelbergh bereikt de bal nog maar net als eerste. Coeckelbergh geeft een hoge lob. Tajthy is nu in balbezit. Tajthy draait met de bal, schiet en ... Wyns probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vrancken rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Wymeersch neemt de hoekschop. Wyns probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Parmentier bereikt de bal nog maar net als eerste. Parmentier geeft de bal voor. Thijs is nu in balbezit. Thijs draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
langhes - Cemac boys 0:1

31e minuut.
Parmentier bereikt de bal nog maar net als eerste. Parmentier passt de bal met de wreef. Thijs bereikt de bal nog maar net als eerste. Thijs geeft een lange en hoge pass. Haerbos maakt een snoekduik en kopt de bal. Wangels verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Grasso bereikt de bal nog maar net als eerste. Grasso met een sublieme pass. Zettergren bereikt de bal nog maar net als eerste. Zettergren draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Wangels bereikt de bal nog maar net als eerste. Wangels passt de bal in één keer door. Grasso rent richting de bal. Grasso geeft een lange en hoge pass. Zettergren maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Grasso bereikt de bal nog maar net als eerste. Grasso probeert naar een medespeler te passen. Vermaelen onderschept slim de pass. Zettergren heeft problemen om de bal te vangen. Zettergren draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Grün rent richting de bal. Grün passt de bal zonder na te denken. Thijs rent richting de bal. Parmentier is nu in balbezit. Parmentier schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Grasso is nu in balbezit. Grasso probeert naar een medespeler te passen. Zettergren bereikt de bal nog maar net als eerste. Zettergren haalt uit met een fantastische trap. Wyns maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
langhes - Cemac boys 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: langhes 51%, Cemac boys 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
langhes - Cemac boys 1:1

59e minuut.
Zettergren kopt de bal weg. Tajthy rent richting de bal. Vermaelen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vermaelen krijgt een gele kaart. Tajthy raakt geblesseerd tijdens het duel. Wymeersch komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Grün probeert naar een medespeler te passen. Baldin rent richting de bal. Thijs verovert de bal door een tackle van achteren. Thijs draait met de bal, schiet en ... Wangels werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
langhes - Cemac boys 1:2

66e minuut.
Grasso zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Martinović controleert de bal met de borst. Martinović geeft een hoge lob. Tajthy springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
langhes - Cemac boys 2:2

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. de Vylder komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Inworp. Martinović met de inworp. Grasso is nu in balbezit. Grasso geeft een hoge lob. Tajthy krijgt zijn hoofd ertegen. Wyns verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zettergren maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
langhes - Cemac boys 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: langhes 44%, Cemac boys 56%.
langhes - Cemac boys 3:2