Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SKY FC Kings Erotica
Wingerlinks Tactiek muchichi
45% Balbezit 55%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 13
7 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
70.6 gemiddelde waardering 72.7
formidable Schieten outstanding
outstanding Passen outstanding
excellent Verdedigen formidable


2e minuut.
Olieslagers passt de bal in één keer door. Daar is Goeman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inworp. Goeman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Poudal geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jiyun werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Porras is nu in balbezit. Porras schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SKY - FC Kings Erotica 1:0

8e minuut.
Olivo bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivo geeft een hoge lob. Korthout bereikt de bal nog maar net als eerste. Korthout schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SKY - FC Kings Erotica 1:1

18e minuut.
Korthout rent richting de bal. Brands is nu in balbezit. Olivo bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivo geeft een lange en hoge pass. Deleu springt en kopt de bal. Dumitrache probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dhulster is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
SKY - FC Kings Erotica 1:2

25e minuut.
Robledo geeft de bal voor. Vantomme kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Robledo zal de hoekschop nemen. Brands krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Olivo passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Agebäck de bal. Agebäck geeft een hoge lob. Brands is nu in balbezit. Brands haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Vantomme geeft een lange en hoge pass. Semenowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Prášek begaat een overtreding. Prášek krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Goeman rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Semenowicz. Goeman is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Poudal met een snel genomen vrije trap. Porras springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SKY - FC Kings Erotica 2:2

35e minuut.
Semenowicz speelt de bal door. Agebäck rent richting de bal. Olivo geeft een lange en hoge pass. Brands is nu in balbezit. Brands draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Qəzənfərov rent richting de bal. Agebäck onderschept slim de pass. Agebäck met een sublieme pass. Olivo controleert de bal met de borst. Olivo geeft een lange en hoge pass. Dumitrache probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SKY 54%, FC Kings Erotica 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SKY - FC Kings Erotica 2:2

50e minuut.
Olivo bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivo probeert naar een medespeler te passen. Korthout rent richting de bal. Korthout schiet op doel. Dumitrache maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SKY - FC Kings Erotica 2:3

60e minuut.
Olivo bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivo geeft een hoge lob. Brands rent richting de bal. Brands draait met de bal, schiet en ... Dumitrache maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SKY - FC Kings Erotica 2:4

66e minuut.
Daar is Goeman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Semenowicz zijn tegenspeler op de grond. Goeman raakt geblesseerd tijdens het duel. Poudal met een snel genomen vrije trap. Porras krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Vantomme geeft een lange en hoge pass. Porras probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Prášek rent richting de bal. Prášek schiet op doel. Jiyun probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SKY - FC Kings Erotica 3:4

75e minuut.
Habers kopt de bal weg. Robledo rent richting de bal. Robledo geeft een hoge lob. Korthout bereikt de bal nog maar net als eerste. Korthout schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SKY - FC Kings Erotica 3:5

77e minuut.
Daar is Porras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tymieniecki rent richting de bal. Met opzet legt Porras zijn tegenspeler op de grond. Porras krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Qəzənfərov geeft een hoge lob. Prášek is nu in balbezit. Semenowicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Semenowicz krijgt een gele kaart. Prášek raakt geblesseerd tijdens het duel. Porras zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Agebäck bereikt de bal nog maar net als eerste. Qəzənfərov verovert de bal door een tackle van achteren. Qəzənfərov probeert naar een medespeler te passen. Porras bereikt de bal nog maar net als eerste. Porras schiet op doel. Jiyun bokst de bal weg. Paal!

83e minuut.
Prášek kopt de bal weg. Porras is nu in balbezit. Tymieniecki begaat een overtreding. Tymieniecki krijgt een gele kaart. Porras is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Goeman zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Prášek springt en kopt de bal. Jiyun werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SKY - FC Kings Erotica 4:5

83e minuut.
Korthout is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Habers. Korthout raakt geblesseerd tijdens het duel. El Arabi met een snel genomen vrije trap. Vantomme kopt de bal weg. Deleu bereikt de bal nog maar net als eerste. Deleu schiet op doel. Dumitrache maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

85e minuut.
Qəzənfərov met een sublieme pass. Poudal bereikt de bal nog maar net als eerste. Poudal passt de bal met de wreef. Prášek is nu in balbezit. Prášek schiet op doel. Jiyun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Olivo rent richting de bal. Olivo geeft de bal voor. Deleu rent richting de bal. Deleu schiet op doel. Dumitrache maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SKY - FC Kings Erotica 4:6

87e minuut.
El Arabi onderschept slim de pass. El Arabi met een sublieme pass. Goeman rent richting de bal. Goeman geeft een hoge lob. Porras krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Prášek rent richting de bal. Prášek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SKY - FC Kings Erotica 5:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SKY 45%, FC Kings Erotica 55%.
SKY - FC Kings Erotica 5:6