Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Damburgers F.C. Djem
XTC Tactiek grmbl
52% Balbezit 48%
67% Spel op eigen helft 33%
5 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
73.3 gemiddelde waardering 71.5
formidabel Schieten uitmuntend
uitmuntend Passen uitmuntend
uitmuntend Verdedigen wonderbaarlijk


22e minuut.
Doeltrap. Manceau trapt de bal weg. Ðức Hải kopt de bal weg. Pareja bereikt de bal nog maar net als eerste. Pareja schiet op doel. Tamburo bokst de bal weg. Daar is Izydor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liberatore verovert de bal door een tackle van achteren. Liberatore draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Damburgers - F.C. Djem 1:0

30e minuut.
Dubourg is nu in balbezit. Dubourg passt de bal met de wreef. Domb rent richting de bal. Raedt rent richting de bal. Raedt geeft de bal voor. Manceau probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Coquart is nu in balbezit. Coquart haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Damburgers - F.C. Djem 1:1

38e minuut.
Raubner bereikt de bal nog maar net als eerste. Raubner passt de bal met de wreef. Petriniotis rent richting de bal. Petriniotis geeft een lange en hoge pass. Liberatore maakt een snoekduik en kopt de bal. Tamburo bokst de bal weg.

42e minuut.
Domb is nu in balbezit. Raedt onderschept slim de pass. Raedt met een sublieme pass. Daar is Herédi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herédi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Damburgers - F.C. Djem 1:2

44e minuut.
Cure geeft een hoge lob. Inworp. Dubourg met een snelle inworp. Moscato geeft een hoge lob. Herédi krijgt zijn hoofd ertegen. Manceau verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Damburgers 65%, F.C. Djem 35%.
Damburgers - F.C. Djem 1:2

47e minuut.
Dubourg met de inworp. Daar is Moscato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moscato geeft een lange en hoge pass. Herédi krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Damburgers - F.C. Djem 1:3

53e minuut.
Itaqui is nu in balbezit. Raubner probeert naar een medespeler te passen. Moscato rent richting de bal. Herédi rent richting de bal. Herédi schiet op doel. Manceau bokst de bal weg.

60e minuut.
Petriniotis rent richting de bal. Petriniotis passt de bal in één keer door. Liberatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Liberatore draait met de bal, schiet en ... Tamburo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Komasiński komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Kourkoulos geeft een hoge lob. Mavrocordat bereikt de bal nog maar net als eerste. Pareja onderschept slim de pass. Pareja draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Damburgers - F.C. Djem 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Damburgers 69%, F.C. Djem 31%.
Damburgers - F.C. Djem 2:3