Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
langhes FC Kings Erotica
Latvija Tactiek muchichi
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
14 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 4
71.8 gemiddelde waardering 72.8
formidable Schieten formidable
excellent Passen outstanding
brilliant Verdedigen outstanding


14e minuut.
Robledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Robledo geeft de bal voor. Korthout rent richting de bal. Korthout schiet op doel. Wangels probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

27e minuut.
Martinović passt de bal in één keer door. Grasso bereikt de bal nog maar net als eerste. Grasso probeert naar een medespeler te passen. Tajthy bereikt de bal nog maar net als eerste. Tajthy schiet op doel. Jiyun bokst de bal weg.

35e minuut.
Weinberg zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Olivo met een sublieme pass. Daar is Grasso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grasso geeft een lange en hoge pass. Tajthy krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Miu rent richting de bal. Tajthy onderschept slim de pass. Tajthy probeert naar een medespeler te passen. Zettergren bereikt de bal nog maar net als eerste. Zettergren haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Brands is nu in balbezit. El Arabi speelt de bal door. Korthout bereikt de bal nog maar net als eerste. Korthout schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
langhes - FC Kings Erotica 0:1

43e minuut.
Deleu rent richting de bal. Coeckelbergh bereikt de bal nog maar net als eerste. Deleu onderschept slim de pass. Deleu schiet op doel. Wangels maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
langhes - FC Kings Erotica 0:2

45e minuut.
Grasso is nu in balbezit. Grasso geeft een lange en hoge pass. Tajthy is nu in balbezit. Tajthy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
langhes - FC Kings Erotica 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: langhes 48%, FC Kings Erotica 52%.
langhes - FC Kings Erotica 1:2

51e minuut.
Eik geeft een lange en hoge pass. Grasso rent richting de bal. Grasso geeft een lange en hoge pass. Tajthy bereikt de bal nog maar net als eerste. Tajthy haalt uit met een fantastische trap. Jiyun bokst de bal weg.

55e minuut.
Robledo passt de bal in één keer door. Deleu rent richting de bal. Miron begaat een overtreding. Deleu raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Deleu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Grasso geeft een lange en hoge pass. Robledo kopt de bal weg. Miu heeft problemen om de bal te vangen. Tajthy is nu in balbezit. Tajthy draait met de bal, schiet en ... Jiyun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zettergren rent richting de bal. Zettergren haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
langhes - FC Kings Erotica 2:2

58e minuut.
Grasso bereikt de bal nog maar net als eerste. Grasso geeft de bal voor. Tymieniecki probeert de bal met de borst te controleren. Zettergren is nu in balbezit. Zettergren schiet op doel. Jiyun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Inworp. Robledo met een snelle inworp. El Arabi speelt de bal door. Korthout is nu in balbezit. Korthout draait met de bal, schiet en ... Wangels verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Zettergren bereikt de bal nog maar net als eerste. Zettergren passt de bal zonder na te denken. Daar is Miu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tajthy bereikt de bal nog maar net als eerste. Tajthy schiet op doel. De bal raakt de paal.

71e minuut.
Eik geeft een lange en hoge pass. Grasso speelt de bal door. Tajthy is nu in balbezit. Tajthy schiet op doel. Jiyun maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
El Arabi passt de bal zonder na te denken. Robledo rent richting de bal. Robledo passt de bal met de wreef. Deleu rent richting de bal. Deleu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Wangels, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
langhes - FC Kings Erotica 2:3

76e minuut.
Inworp. Grasso met de inworp. Martinović rent richting de bal. Martinović geeft een hoge lob. Zettergren springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Jiyun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Korthout rent richting de bal. Deleu is nu in balbezit. Robledo probeert naar een medespeler te passen. Brands bereikt de bal nog maar net als eerste. Brands draait met de bal, schiet en ... Wangels kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: langhes 49%, FC Kings Erotica 51%.
langhes - FC Kings Erotica 2:3