Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Damburgers Gjoernin
XTC Tactiek CDMWA R
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
72.8 gemiddelde waardering 79.1
formidable Schieten outstanding
outstanding Passen incredible
outstanding Verdedigen brilliant


6e minuut.
Lancelowski is nu in balbezit. Lancelowski passt de bal zonder na te denken. Gołembiowski is nu in balbezit. Gołembiowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Damburgers - Gjoernin 0:1

8e minuut.
Ðức Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Hải passt de bal in één keer door. Petriniotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Petriniotis geeft een hoge lob. Liberatore krijgt zijn hoofd ertegen. Stevens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Pareja is nu in balbezit. Petriniotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lancelowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lancelowski krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Mikosik speelt de bal door. Daar is Duchek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duchek passt de bal zonder na te denken. Gołembiowski is nu in balbezit. Gołembiowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Purman bereikt de bal nog maar net als eerste. Purman passt de bal zonder na te denken. Duchek is nu in balbezit. Duchek geeft een hoge lob. Gołembiowski springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Bulteel passt de bal zonder na te denken. Dossche rent richting de bal. Cure legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dossche raakt geblesseerd tijdens het duel. Gołembiowski legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Damburgers - Gjoernin 0:2

39e minuut.
Pareja is nu in balbezit. Lancelowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pareja is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Raubner zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pareja kopt de bal weg. Petriniotis geeft een hoge lob. Liberatore springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Wakulczyk passt de bal met de wreef. Ðức Hải probeert naar een medespeler te passen. Petriniotis speelt de bal door. Pareja heeft problemen om de bal te vangen. Pareja schiet op doel. Stevens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Damburgers 59%, Gjoernin 41%.
Damburgers - Gjoernin 0:2

47e minuut.
Ðức Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Hải passt de bal zonder na te denken. Mikosik verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Pareja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pareja schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Petriniotis passt de bal met de wreef. Raubner rent richting de bal. Raubner passt de bal in één keer door. Liberatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Liberatore schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Duchek passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Gołembiowski de bal. Domb begaat een overtreding. Gołembiowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lancelowski wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Manceau met een sublieme pass. Garfield kopt de bal weg. Cure probeert naar een medespeler te passen. Duchek bereikt de bal nog maar net als eerste. Duchek geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gołembiowski krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Buitenspel voor Gołembiowski. Goede buitenspelval van de verdediging. Giron komt het veld opgelopen. Komasiński komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Na een snelle pass probeert Mikosik de bal onder controle te krijgen. Bersabé geeft een hoge lob. Gołembiowski is nu in balbezit. Gołembiowski schiet op doel. Manceau probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

78e minuut.
Bulteel geeft de bal voor. Wakulczyk rent richting de bal. Gołembiowski onderschept slim de pass. Gołembiowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Damburgers - Gjoernin 0:3

83e minuut.
Duchek probeert naar een medespeler te passen. Gołembiowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kourkoulos maakt een afschuwelijke overtreding. Kourkoulos is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Gołembiowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lancelowski met een snel genomen vrije trap. Duchek geeft de bal voor. Gołembiowski springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Komasiński verovert de bal door een tackle van achteren. Komasiński probeert naar een medespeler te passen. Raubner bereikt de bal nog maar net als eerste. Raubner geeft een hoge lob. Giron krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Damburgers 63%, Gjoernin 37%.
Damburgers - Gjoernin 0:3