Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:06
  • Competitiewedstrijd: Eerste Klasse
  • Stadion: Bospark
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 57740
FC Kings Erotica Fc Soepkiekens
muchichi Tactiek Ballance 1
53% Balbezit 47%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 10
72.5 gemiddelde waardering 70.2
formidable Schieten excellent
formidable Passen formidable
outstanding Verdedigen outstanding


3e minuut.
Olivo passt de bal zonder na te denken. Brands rent richting de bal. Matei maakt een afschuwelijke overtreding. Matei krijgt een gele kaart. Brands is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Brands komt bij de bal en schiet. Pasture verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
El Arabi is nu in balbezit. El Arabi passt de bal in één keer door. Olivo is nu in balbezit. Olivo geeft een lange en hoge pass. Korthout maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Degreve speelt de bal door. Lamoral rent richting de bal. Lamoral geeft een hoge lob. Vercammen kopt de bal weg. Jansson bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Vercammen is nu in balbezit. Vercammen passt de bal in één keer door. Vandenhoeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandenhoeck schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kings Erotica - Fc Soepkiekens 0:1

21e minuut.
El Arabi probeert naar een medespeler te passen. Robledo speelt de bal door. Deleu is nu in balbezit. Deleu draait met de bal, schiet en ... Pasture werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Kings Erotica - Fc Soepkiekens 1:1

27e minuut.
Vandenhoeck is nu in balbezit. Vandenhoeck passt de bal met de wreef. Vercammen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vercammen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kings Erotica - Fc Soepkiekens 1:2

35e minuut.
Fürst probeert naar een medespeler te passen. Vandenhoeck met een sublieme pass. Vercammen probeert naar een medespeler te passen. Jansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jansson schiet op doel. Jiyun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Semenowicz onderschept slim de pass. Semenowicz speelt de bal door. El Arabi speelt de bal door. Korthout bereikt de bal nog maar net als eerste. Korthout draait met de bal, schiet en ... Pasture probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kings Erotica 50%, Fc Soepkiekens 50%.
FC Kings Erotica - Fc Soepkiekens 1:2

46e minuut.
Calbullahue komt het veld opgelopen. De Simpelaere komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Van de Kelder onderschept slim de pass. Van de Kelder geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tymieniecki de bal. Vercammen onderschept slim de pass. Vercammen schiet op doel. Jiyun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Agebäck geeft de bal voor. Robledo is nu in balbezit. Robledo met een sublieme pass. Deleu bereikt de bal nog maar net als eerste. Deleu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
De Simpelaere zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lamoral geeft een lange en hoge pass. Agebäck kopt de bal weg. Olivo probeert naar een medespeler te passen. Brands rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Klungelig pakt Korthout de bal. Lamoral begaat een overtreding. Korthout is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. El Arabi met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Korthout de bal. Lamoral is nu in balbezit. Korthout onderschept slim de pass. Korthout schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Matei geeft de bal voor. Vandenhoeck kopt de bal weg. Calbullahue is nu in balbezit. Calbullahue haalt uit met een fantastische trap. Jiyun probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kings Erotica - Fc Soepkiekens 1:3

60e minuut.
Klungelig pakt El Arabi de bal. El Arabi passt de bal zonder na te denken. Olivo bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivo geeft een lange en hoge pass. Korthout springt en kopt de bal. Pasture probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
De Simpelaere is nu in balbezit. De Simpelaere met een sublieme pass. Calbullahue bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandenhoeck is nu in balbezit. Vandenhoeck schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Miu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fürst met een snelle inworp. Vandenhoeck is nu in balbezit. Vandenhoeck geeft een lange en hoge pass. Jiyun bokst de bal weg.

70e minuut.
Robledo speelt de bal door. Deleu rent richting de bal. Van de Kelder verovert de bal door een tackle van achteren. Van de Kelder geeft een lange en hoge pass. Vercammen krijgt zijn hoofd ertegen. Jiyun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Calbullahue rent richting de bal. Calbullahue draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kings Erotica - Fc Soepkiekens 1:4

86e minuut.
Lamoral rent richting de bal. Lamoral passt de bal in één keer door. De Simpelaere met een sublieme pass. Calbullahue bereikt de bal nog maar net als eerste. Calbullahue draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Fürst passt de bal met de wreef. Tymieniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandenhoeck verovert de bal door een tackle van achteren. Vandenhoeck draait met de bal, schiet en ... Jiyun probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kings Erotica - Fc Soepkiekens 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kings Erotica 63%, Fc Soepkiekens 37%.
FC Kings Erotica - Fc Soepkiekens 1:5