Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AnOx FC neoAnderlecht
wini_03A Tactiek 352 neo v2
56% Balbezit 44%
40% Spel op eigen helft 60%
17 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
70 gemiddelde waardering 62.2
formidable Schieten excellent
very good Passen formidable
outstanding Verdedigen excellent


1e minuut.
Morariu passt de bal in één keer door. Wodecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Bastaens zijn tegenspeler op de grond. Bastaens krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Vander geeft de bal voor. Ortiz probeert de bal aan de voet te houden. Chiancone kopt de bal weg. Choszczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Choszczewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Chiancone met een sublieme pass. Daar is Wodecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wodecki geeft een hoge lob. Morariu is nu in balbezit. Morariu schiet op doel. Imschweiler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Vasković rent richting de bal. Benavides tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vasković is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Stuer zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ortiz maakt een snoekduik en kopt de bal. Bulcke werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AnOx FC - neoAnderlecht 0:1

23e minuut.
Walgraeve speelt de bal door. Prăscan rent richting de bal. Benavides maakt een afschuwelijke overtreding. Benavides krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Wodecki probeert naar een medespeler te passen. Choszczewski rent richting de bal. Choszczewski speelt de bal door. Morariu rent richting de bal. Morariu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Chiancone is nu in balbezit. Chiancone schiet op doel. Imschweiler bokst de bal weg.

32e minuut.
Prăscan passt de bal zonder na te denken. Vander onderschept slim de pass. Walgraeve probeert naar een medespeler te passen. Vasković bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasković draait met de bal, schiet en ... Bulcke bokst de bal weg.

35e minuut.
Koopmans is nu in balbezit. Benavides onderschept slim de pass. Benavides geeft een lange en hoge pass. Choszczewski is nu in balbezit. Choszczewski schiet op doel. Imschweiler bokst de bal weg. Chiancone is nu in balbezit. Chiancone draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AnOx FC - neoAnderlecht 1:1

45e minuut.
Vulpescu passt de bal in één keer door. Wodecki rent richting de bal. Wodecki speelt de bal door. Choszczewski rent richting de bal. Choszczewski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AnOx FC 42%, neoAnderlecht 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AnOx FC - neoAnderlecht 1:1

50e minuut.
Vander met een sublieme pass. Wodecki rent richting de bal. Wodecki met een sublieme pass. Choszczewski is nu in balbezit. Choszczewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Bastaens bereikt de bal nog maar net als eerste. Lebon speelt de bal door. Bastaens geeft een lange en hoge pass. Vasković bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasković draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Morel geeft een hoge lob. Morariu kopt de bal weg. Choszczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Choszczewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AnOx FC - neoAnderlecht 2:1

60e minuut.
Dierick passt de bal met de wreef. Morariu rent richting de bal. Morariu passt de bal met de wreef. Choszczewski is nu in balbezit. Choszczewski draait met de bal, schiet en ... Imschweiler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Vander speelt de bal door. Morariu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stuer. Stuer krijgt een gele kaart. Morariu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Morariu kan niet meer verder spelen. Nelis komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Klungelig pakt Wodecki de bal. Wodecki probeert naar een medespeler te passen. Benavides rent richting de bal. Benavides geeft een hoge lob. Nelis maakt een snoekduik en kopt de bal. Imschweiler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Choszczewski is nu in balbezit. Choszczewski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Prăscan heeft problemen om de bal te vangen. Prăscan passt de bal in één keer door. Walgraeve geeft een lange en hoge pass. Vasković krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AnOx FC - neoAnderlecht 2:2

73e minuut.
Lebon passt de bal zonder na te denken. Benavides rent richting de bal. Benavides passt de bal zonder na te denken. Choszczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Choszczewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Choszczewski geeft een lange en hoge pass. Stuer verovert de bal door een tackle van achteren. Dierick bereikt de bal nog maar net als eerste. Dierick geeft een lange en hoge pass. Choszczewski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AnOx FC - neoAnderlecht 3:2

78e minuut.
Dierick rent richting de bal. Dierick probeert naar een medespeler te passen. Chiancone bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiancone geeft de bal voor. Choszczewski krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

80e minuut.
Pańczyk onderschept slim de pass. Wodecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wodecki geeft de bal voor. Choszczewski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AnOx FC - neoAnderlecht 4:2

82e minuut.
Chiancone probeert naar een medespeler te passen. Wodecki heeft problemen om de bal te vangen. Pańczyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pańczyk krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AnOx FC 38%, neoAnderlecht 62%.
AnOx FC - neoAnderlecht 4:2