Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
globeshotters RSC Rotselaar
3-5-2 Tactiek cami
41% Balbezit 59%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
41.5 gemiddelde waardering 63
weak Schieten outstanding
average Passen formidable
adequate Verdedigen excellent


4e minuut.
Brzuchalski verovert de bal door een tackle van achteren. Brzuchalski geeft een hoge lob. Lahaye controleert de bal met de borst. Panizzolo is nu in balbezit. Panizzolo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
globeshotters - RSC Rotselaar 0:1

9e minuut.
Ingolfsson is nu in balbezit. Ingolfsson met een sublieme pass. Bolz is nu in balbezit. Panizzolo rent richting de bal. Panizzolo draait met de bal, schiet en ... Hâldan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Meyen kopt de bal weg. do Brasil is nu in balbezit. Ingolfsson is nu in balbezit. Ingolfsson geeft een hoge lob. Bolz springt en kopt de bal. Hâldan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Bıçkın is nu in balbezit. Petrograzia onderschept slim de pass. Bolz rent richting de bal. Bolz draait met de bal, schiet en ... Hâldan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
globeshotters - RSC Rotselaar 0:2

20e minuut.
Goethals zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Briët is nu in balbezit. Briët met een sublieme pass. Hulsmans rent richting de bal. Hulsmans draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Petrograzia controleert de bal met de borst. Petrograzia speelt de bal door. Daar is Lahaye, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Panizzolo is nu in balbezit. Panizzolo schiet op doel. Hâldan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Bolz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bıçkın tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bolz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Petrograzia zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bolz maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De Mol heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Petrograzia passt de bal zonder na te denken. Lahaye is nu in balbezit. Panizzolo onderschept slim de pass. Panizzolo schiet op doel. Hâldan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
globeshotters - RSC Rotselaar 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: globeshotters 62%, RSC Rotselaar 38%.
globeshotters - RSC Rotselaar 0:3

46e minuut.
Knežević probeert naar een medespeler te passen. Lemoine rent richting de bal. Lemoine passt de bal met de wreef. Panizzolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Panizzolo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
globeshotters - RSC Rotselaar 0:4

49e minuut.
Petrograzia probeert naar een medespeler te passen. Panizzolo rent richting de bal. Ingolfsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingolfsson draait met de bal, schiet en ... Hâldan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
globeshotters - RSC Rotselaar 0:5

59e minuut.
Meyen met de inworp. Soria speelt de bal door. Briët probeert naar een medespeler te passen. Van de Perre is nu in balbezit. Van de Perre draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Peels rent richting de bal. Knežević onderschept slim de pass. Knežević geeft een lange en hoge pass. Panizzolo heeft problemen om de bal te vangen. Bolz is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
globeshotters - RSC Rotselaar 0:6

61e minuut.
Moisescu komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Bıçkın bereikt de bal nog maar net als eerste. Bıçkın passt de bal zonder na te denken. Panizzolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Panizzolo de bal. Panizzolo schiet op doel. Hâldan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Petrograzia rent richting de bal. Petrograzia probeert naar een medespeler te passen. Bolz is nu in balbezit. Bolz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
globeshotters - RSC Rotselaar 0:7

63e minuut.
Bıçkın raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Verheyen komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Lemoine met de inworp. Goethals rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Moisescu. Moisescu krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Moisescu speelt de bal door. Bolz is nu in balbezit. Peels tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Peels krijgt een gele kaart.

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moisescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lemoine bereikt de bal nog maar net als eerste. Moisescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moisescu geeft een lange en hoge pass. Hâldan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Panizzolo is nu in balbezit. Panizzolo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
globeshotters - RSC Rotselaar 0:8

70e minuut.
Foudal komt het veld opgelopen. Ba komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Brzuchalski met een sublieme pass. Ingolfsson is nu in balbezit. Ingolfsson geeft de bal voor. Bolz is nu in balbezit. Bolz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
globeshotters - RSC Rotselaar 0:9

81e minuut.
do Brasil is nu in balbezit. do Brasil passt de bal zonder na te denken. Panizzolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Panizzolo geeft een hoge lob. Bolz krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Petrograzia passt de bal zonder na te denken. Moisescu rent richting de bal. Moisescu geeft een hoge lob. Panizzolo rent richting de bal. Panizzolo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Goethals speelt de bal door. Foudal is nu in balbezit. Foudal geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Klungelig pakt De Mol de bal. Petrograzia rent richting de bal. Panizzolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Panizzolo draait met de bal, schiet en ... Hâldan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
globeshotters - RSC Rotselaar 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: globeshotters 71%, RSC Rotselaar 29%.
globeshotters - RSC Rotselaar 0:10