Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
neoAnderlecht SeMTeX
442 neo v2 Tactiek 3xatt
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
2 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
65.4 gemiddelde waardering 69
solide Schieten formidabel
uitstekend Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


3e minuut.
Van Rompuy met een sublieme pass. Van Schuerbeek rent richting de bal. Van Schuerbeek geeft de bal voor. De Vuyst rent richting de bal. De Vuyst draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Van de Capelle verovert de bal door een tackle van achteren. Van de Capelle geeft de bal voor. De Vuyst is nu in balbezit. De Vuyst schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
neoAnderlecht - SeMTeX 0:1

13e minuut.
Prăscan rent richting de bal. Prăscan probeert naar een medespeler te passen. Ortiz rent richting de bal. Vasković is nu in balbezit. Vasković haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Paquistanês bereikt de bal nog maar net als eerste. De Vuyst onderschept slim de pass. De Clerck rent richting de bal. De Clerck draait met de bal, schiet en ... Imschweiler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
neoAnderlecht - SeMTeX 0:2

23e minuut.
Bauwens neemt vlug de vrije trap. De Clerck kopt de bal weg. De Vuyst rent richting de bal. De Vuyst haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
neoAnderlecht - SeMTeX 0:3

31e minuut.
Van Rompuy speelt de bal door. De Clerck is nu in balbezit. Blanchaert schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De Clerck raakt geblesseerd tijdens het duel. Bauwens wilt de vrije trap nemen. Imschweiler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De Clerck is nu in balbezit. De bal raakt de paal. De Vuyst is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
neoAnderlecht - SeMTeX 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: neoAnderlecht 59%, SeMTeX 41%.
neoAnderlecht - SeMTeX 0:4

46e minuut.
De Vuyst probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Anderson de bal. Anderson geeft de bal voor. De Vuyst bereikt de bal nog maar net als eerste. De Vuyst haalt uit met een fantastische trap. Imschweiler bokst de bal weg.

52e minuut.
Bauwens passt de bal met de wreef. Van Rompuy heeft problemen om de bal te vangen. Van Rompuy passt de bal zonder na te denken. De Clerck is nu in balbezit. De Clerck haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
De Vuyst controleert de bal met de borst. De Clerck met een sublieme pass. Van Rompuy rent richting de bal. Van Rompuy geeft een lange en hoge pass. De Clerck springt en kopt de bal. Imschweiler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
De Vuyst is nu in balbezit. Blanchaert rent richting de bal. Blanchaert passt de bal met de wreef. Daar is De Vuyst, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Vuyst schiet op doel. Imschweiler bokst de bal weg. De Clerck is nu in balbezit. Paal!
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Stuer is nu in balbezit. Stuer passt de bal zonder na te denken. Prăscan met een sublieme pass. Vujić is nu in balbezit. Vujić schiet op doel. Vanmaelsaeke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Vanmaelsaeke met een sublieme pass. Van Rompuy kopt de bal weg. Daar is Anderson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anderson haalt uit met een fantastische trap. Imschweiler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
neoAnderlecht - SeMTeX 0:5

70e minuut.
Van Schuerbeek geeft een lange en hoge pass. Van Rompuy kopt de bal weg. Paquistanês controleert de bal met de borst. De Vuyst rent richting de bal. De Vuyst draait met de bal, schiet en ... Imschweiler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
De Commer geeft een lange en hoge pass. Anderson is nu in balbezit. Paquistanês is nu in balbezit. De Clerck verovert de bal door een tackle van achteren. De Clerck haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Van Rompuy speelt de bal door. De Clerck rent richting de bal. Stuer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stuer krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: neoAnderlecht 60%, SeMTeX 40%.
neoAnderlecht - SeMTeX 0:5