Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:11
  • Competitiewedstrijd: 2de Klasse.01
  • Stadion: SeMTeX Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 51306
SeMTeX AnOx FC
3xatt Tactiek wini_03B
44% Balbezit 56%
44% Spel op eigen helft 56%
21 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
68.9 gemiddelde waardering 67.5
uitmuntend Schieten zeer goed
uitstekend Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


3e minuut.
De Vuyst verovert de bal door een tackle van achteren. De Vuyst passt de bal zonder na te denken. Anderson rent richting de bal. Anderson schiet op doel. De Clerck probeert de bal aan de voet te houden. Bulcke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Anderson passt de bal met de wreef. De Vuyst rent richting de bal. De Clerck is nu in balbezit. De Clerck draait met de bal, schiet en ... Bulcke probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SeMTeX - AnOx FC 1:0

19e minuut.
Nelis kan de bal niet met de borst controleren. Bauwens verovert de bal door een tackle van achteren. Bauwens passt de bal met de wreef. Anderson is nu in balbezit. Anderson geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De Clerck rent richting de bal. De Clerck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SeMTeX - AnOx FC 2:0

25e minuut.
Vander onderschept slim de pass. De Vuyst is nu in balbezit. De Vuyst geeft een lange en hoge pass. De Clerck springt en kopt de bal. Bulcke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Chiancone bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiancone passt de bal met de wreef. Wodecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wodecki geeft een hoge lob. Nelis maakt een snoekduik en kopt de bal. Vanmaelsaeke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kepko bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
SeMTeX - AnOx FC 2:1

44e minuut.
De Clerck onderschept slim de pass. Lebon legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! De Clerck is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De Clerck neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Bulcke probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SeMTeX - AnOx FC 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SeMTeX 56%, AnOx FC 44%.
SeMTeX - AnOx FC 3:1

49e minuut.
Benavides passt de bal in één keer door. Degryse probeert naar een medespeler te passen. Van Rompuy rent richting de bal. Van Rompuy geeft een lange en hoge pass. De Vuyst krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
SeMTeX - AnOx FC 4:1

52e minuut.
Degryse speelt de bal door. De Clerck rent richting de bal. De Clerck geeft een lange en hoge pass. De Vuyst krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
SeMTeX - AnOx FC 5:1

55e minuut.
Vander kan de bal niet met de borst controleren. Anderson verovert de bal door een tackle van achteren. Anderson passt de bal in één keer door. De Clerck bereikt de bal nog maar net als eerste. De Clerck haalt uit met een fantastische trap. Bulcke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Bauwens kopt de bal weg. Van Rompuy is nu in balbezit. Van Rompuy passt de bal met de wreef. Daar is De Vuyst, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Vuyst haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Van Schuerbeek is nu in balbezit. Chiancone onderschept slim de pass. Chiancone passt de bal in één keer door. Kepko is nu in balbezit. Kepko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
De Vuyst is nu in balbezit. De Clerck bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SeMTeX - AnOx FC 6:1

75e minuut.
Bauwens speelt de bal door. De Vuyst bereikt de bal nog maar net als eerste. De Clerck is nu in balbezit. Anderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Morel geeft de bal voor. Kepko bereikt de bal nog maar net als eerste. Degryse verovert de bal door een tackle van achteren. Degryse geeft de bal voor. De Clerck krijgt zijn hoofd ertegen. Bulcke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Anderson bereikt de bal nog maar net als eerste. De Vuyst is nu in balbezit. De Vuyst passt de bal in één keer door. De Clerck bereikt de bal nog maar net als eerste. De Clerck schiet op doel. Bulcke bokst de bal weg.

82e minuut.
De Vuyst passt de bal met de wreef. Anderson is nu in balbezit. Anderson geeft een lange en hoge pass. De Clerck is nu in balbezit. De Clerck haalt uit met een fantastische trap. Bulcke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De Vuyst rent richting de bal. De Vuyst schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SeMTeX - AnOx FC 7:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SeMTeX 32%, AnOx FC 68%.
SeMTeX - AnOx FC 7:1