Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KVV Brugge United Stade Heusden
Daum Fußball Tactiek neo attack
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
8 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
60 gemiddelde waardering 63.8
solid Schieten excellent
excellent Passen excellent
excellent Verdedigen outstanding


4e minuut.
Kyu-Kwoon neemt de hoekschop. Benítez rent richting de bal. Milosavljević verovert de bal door een tackle van achteren. Milosavljević schiet op doel. Berić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Feyzullayev kopt de bal weg. Milosavljević rent richting de bal. Samolej probeert naar een medespeler te passen. Šamborskis geeft een lange en hoge pass. Milosavljević maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Wewiórski passt de bal met de wreef. Feyzullayev rent richting de bal. Feyzullayev probeert naar een medespeler te passen. Andresen bereikt de bal nog maar net als eerste. Andresen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KVV Brugge United - Stade Heusden 0:1

19e minuut.
Bruycker rent richting de bal. Bruycker probeert naar een medespeler te passen. Schelfhout bereikt de bal nog maar net als eerste. Schelfhout geeft een lange en hoge pass. Van den Bergh krijgt zijn hoofd ertegen. Mihranyan bokst de bal weg.

24e minuut.
Klungelig pakt Toomasson de bal. Bruycker bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruycker met een sublieme pass. Van den Bergh is nu in balbezit. Van den Bergh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KVV Brugge United - Stade Heusden 1:1

26e minuut.
Toomasson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruycker onderschept slim de pass. Bruycker passt de bal zonder na te denken. Van den Bergh rent richting de bal. Van den Bergh schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Bruycker geeft een lange en hoge pass. Miu kan de bal niet met de borst controleren. Van den Bergh rent richting de bal. Van den Bergh haalt uit met een fantastische trap. Mihranyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KVV Brugge United - Stade Heusden 2:1

42e minuut.
Milosavljević rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nainggolan. Milosavljević is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wewiórski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Milosavljević springt en kopt de bal. Van Hove bokst de bal weg.

44e minuut.
Toomasson is nu in balbezit. Toomasson passt de bal met de wreef. Cocker is nu in balbezit. Milosavljević verovert de bal door een tackle van achteren. Milosavljević schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Bruycker bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruycker passt de bal in één keer door. Van den Bergh is nu in balbezit. Van den Bergh draait met de bal, schiet en ... Mihranyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KVV Brugge United - Stade Heusden 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KVV Brugge United 43%, Stade Heusden 57%.
KVV Brugge United - Stade Heusden 3:1

77e minuut.
Inworp. Schelfhout met de inworp. Nainggolan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nainggolan geeft een hoge lob. Frederas kopt de bal weg. Mihranyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Wewiórski onderschept slim de pass. Wewiórski passt de bal met de wreef. Feyzullayev probeert naar een medespeler te passen. Andresen is nu in balbezit. Andresen haalt uit met een fantastische trap. Van Hove verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Wewiórski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wewiórski geeft een hoge lob. Milosavljević rent richting de bal. Milosavljević schiet op doel. Van Hove maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KVV Brugge United - Stade Heusden 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KVV Brugge United 31%, Stade Heusden 69%.
KVV Brugge United - Stade Heusden 3:2