Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Nuevos FC. Grote Heide
ik10 Tactiek +++
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
66 gemiddelde waardering 62.2
excellent Schieten very good
excellent Passen excellent
formidable Verdedigen formidable


15e minuut.
Secchio geeft een hoge lob. Kowalówka bereikt de bal nog maar net als eerste. Minulescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Minulescu krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Paleszewiecki passt de bal in één keer door. Ujazdowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ujazdowski passt de bal zonder na te denken. Guillén bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillén draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Nuevos 54%, FC. Grote Heide 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Nuevos - FC. Grote Heide 0:0

68e minuut.
Kobylański probeert naar een medespeler te passen. Peer rent richting de bal. Peer met een sublieme pass. Kowalówka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalówka draait met de bal, schiet en ... Yang kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sobierajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobierajski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Paleszewiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Paleszewiecki geeft een hoge lob. Vandenhout met een sublieme pass. Kowalówka rent richting de bal. Kowalówka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Anziani passt de bal zonder na te denken. Ulvestad rent richting de bal. Clijsters begaat een overtreding. Clijsters krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Yang met een sublieme pass. Paleszewiecki kopt de bal weg. Daar is Van Gijseghem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ulvestad bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulvestad haalt uit met een fantastische trap. Vandenhout probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Nuevos 50%, FC. Grote Heide 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Nuevos - FC. Grote Heide 0:0