Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
globeshotters JASTA
3-5-2 Tactiek AAA
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
58.7 gemiddelde waardering 54.2
excellent Schieten excellent
good Passen good
very good Verdedigen good


1e minuut.
Rolón kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lemmens met de inworp. Meyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Meyen geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Bisconti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisconti passt de bal in één keer door. Drăgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Łacek verovert de bal door een tackle van achteren. Łacek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Lopez onderschept slim de pass. Lopez geeft een hoge lob. Tecuari heeft problemen om de bal te vangen. Tecuari schiet op doel. Cavens probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
globeshotters - JASTA 1:0

30e minuut.
Ba probeert naar een medespeler te passen. Tecuari bereikt de bal nog maar net als eerste. Lopez rent richting de bal. Tecuari verovert de bal door een tackle van achteren. Tecuari haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Delouvroy passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Lawaree de bal. Meyen maakt een afschuwelijke overtreding. Meyen krijgt een gele kaart. Lawaree raakt geblesseerd tijdens het duel. Delouvroy zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Łacek maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: globeshotters 56%, JASTA 44%.
globeshotters - JASTA 1:0

48e minuut.
Cavens trapt de bal weg van het doel. Ba rent richting de bal. Lawaree tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lawaree krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Ba passt de bal in één keer door. Turner rent richting de bal. Turner met een sublieme pass. Tecuari is nu in balbezit. Tecuari haalt uit met een fantastische trap. Cavens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Meyen is nu in balbezit. Meyen passt de bal in één keer door. Rolón verovert de bal door een tackle van achteren. Tecuari is nu in balbezit. Tecuari haalt uit met een fantastische trap. Cavens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Lawaree rent richting de bal. Lawaree geeft een lange en hoge pass. Gdyński kopt de bal weg. Łacek rent richting de bal. Łacek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Daar is Lorenzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Meyen passt de bal zonder na te denken. Tecuari rent richting de bal. Tecuari haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Inworp. Turner met de inworp. Peinado speelt de bal door. Tecuari rent richting de bal. Tecuari haalt uit met een fantastische trap. Cavens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Drăgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gdyński verovert de bal door een tackle van achteren. Gdyński probeert naar een medespeler te passen. Łacek is nu in balbezit. Łacek haalt uit met een fantastische trap. Deroo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: globeshotters 43%, JASTA 57%.
globeshotters - JASTA 1:0